Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campania „O prea frumoasă…” – răsfăţ pentru femei la Iulius Mall

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima zi a lunii lui Mărţişor va fi marcată cu o gamă de bijuterii de primăvară, împărţite cu drag tuturor doamnelor şi domnişoarelor. De ziua lor, femeile vor fi surprinse cu flori parfumate, o competiţie inedită – Mister Timişoara, un Fashion Show, precum şi cu un spectacol pregătit de prichindeii Palatului Copiilor.

Cosmetice, parfumuri, schimbări de look, plimbări cu limuzina şi cine romantice sunt cadourile campaniei „O prea frumoasă…”, care se va desfăşura la Iulius Mall în perioada 1 – 9 martie 2014. Pasionatele de shopping care cumpără cadouri de mărţişor în valoare de minimum 100 de lei pot câştiga, zilnic, unul din cele 100 de premii garantate şi sunt automat înscrise la tombola primăverii. În plus, în fiecare zi, la ora 17:00, alte 15 norocoase pot câştiga un tricou fashion „Mândra Chic”, fie un set de cosmetice Sephora sau un parfum Marionnaud.

De asemenea, zilnic, înainte de căderea nopţii, o „prinţesă” va fi aleasă, prin tragere la sorţi, să se bucure de o transformare de look, alături de un fashion designer. Câştigătoarele vor beneficia de servicii de înaltă clasă, în materie de hairstyling şi make-up, precum şi de o sesiune de cumpărături. „Cireaşa de pe tort” va fi o plimbare cu limuzina şi o cină romantică în doi.

Adepţii Iulius Mall de pe facebook vor fi invitaţi să dezvăluie câte două portrete bazate pe ideea „înainte şi după”, unul din timpul copilăriei şi unul din prezent. În funcţie de numărul de voturi, participanţii vor fi premiaţi cu cu bijuterii şi accesorii de la 4 Friends, vouchere de cumpărături de la brand-ul de încălţăminte Tamaris şi o şedinţă de make-up şi hairstyling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Furturi pe banda rulanta in toata tara! Doua femei cu doi copii minori, ”la lucru”, in Iulius Mall, la Timisoara

Doua familii dau lovitură după lovitură în mall-urile din toată țara. Doua femeii, alături...

La Timisoara se strang fonduri pentru a oferi un pranz cald elevilor defavorizati. Doneaza!

A fost lansată cea de-a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri ”O...

Teatrul National din Timisoara, campanie pentru ”amandoi”

Teatrul Național din Timișoara a demarat o nouă campanie ”Amândoi”, sub sloganul ”Intoleranță! Agresivitate!...