Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentPeste 300 de locuri de muncă pentru tineri la Târgul de Cariere

Peste 300 de locuri de muncă pentru tineri la Târgul de Cariere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Târgul aduce zeci de oportunităţi de angajare a studenţiilor ce au absolvit sau se află în cursul de absolvire al studiilor superioare.Curioşii pot alege dintr-o gamă variată de domenii, de la economie, vânzări şi până la IT&C sau farmacie.Cele mai multe dintre ele sunt chiar în Timișoara, dar la eveniment participă și companii care propun oferte de relocare în alte orașe, dar și posibilități de lucru în străinătate.

Peste 30 de companii renumite, Frontier Silicon, Hartl Connect, Visma Software, Hella Group, ING, cargo-partner, Lingo 24, Arabesque, Plexus, etc. se vor reuni în cadrul evenimentului.
Pentru debutanți sau pentru cei care doresc o reconversie profesională, Târgul de Cariere vine cu o ofertă de câteva zeci de internship-uri plătite și cu încă și mai multe posibilități de voluntariat. De exemplu, doritorii pot încerca internship-uri pe perioada determină în domeniul energiei alternative sau în cel al scrierii de proiecte de finanțare, pentru care nu e nevoie de experiență de muncă anterioară.

Pentru cei care au în plan să emigreze, prin intermediul programului Edmundo, la eveniment va fi prezent un stand de consiliere, unde 60 de universități din străinătate își prezintă oferta de studii. Printre destinațiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesați de studiile în străinătate sunt universitățile din Suedia, Olanda, Belgia și Italia, precizează organizatorii.

Din oferta Târgului fac parte seria de workshop-uri „Ghid de supraviețuire la birou”, cu instrumente de eficiență personală, de colaborare și de luare a deciziilor, dar și key-note speech-urile unor invitați speciali, care împărtășesc celor prezenți idei din experiența lor de găsire a vocației și urmare a propriului drum. Participarea este gratuită și implică doar înscrierea online pe site-ul www.atelieruldecariere.ro.De asemenea, participanții beneficiază de sesiuni de 15-20 de minute de consiliere în carieră gratuită, unu-la-unu, în compania unor consultanți specializați.

Târgul de Cariere se va desfăşura miercuri şi joi, între orele 11:00-19:00 la demisolul complexului comercial Iulius Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare