Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cireada de zebre a împânzit Piaţa Bălcescu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Conducerea Timişoarei stă foarte bine la categoria idei ieşit din comun de creative. Piaţa cu pricina este considerată a fi de calitate patrimonială în ansamblul arhitectural al oraşului precum şi un element foarte important în ceea ce priveşte atmosfera istorică a acestui spaţiu public.
În urma evenimentelor tragice ce au avut loc la Timişoara în ultimul timp şi anume, sinuciderea zebrei primită de la cehii din Liberec, animalul a rămas, oarecum,  simbolic oraşului.Astfel, cei de la conducere au găsit soluţia: zeci de zebre confecţionate din hârtie.
Mândri şi făloşi de această realizare, reprezentanţii au anunţat că „o mică cireadă de zebre activiste s-au deplasat pe teritoriul timişorean, atrase de habitatul nou, tip savană, care le oferă numeroase resurse de hrană şi posibilităţi de camuflare.”. Locuitorii au descoperit zeci de zebre din hârtie înşiruite pe pajiştea din zona Pieţei Bălcescu.
Partea bună? Acestea nu îşi mai pot lua viaţa iar, în cel mai rău caz, vor fi rapid înlocuite.

„Dungatele” au fost îndepărtate la scurt timp de către cei de la Retim la ordinul edilului şef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare