Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu lansează un ”apel la responsabilitate”. Vezi ce cere Guvernului pentru ”educație”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Nicolae Robu cere Guvernului și parlamentarilor români să dea dovadă de responsabilitate și să aloce ”un buget în care educația să nu mai fie dusă în derizoriu”, susținând că educația de calitate are nevoie de profesori de calitate și infrastructură modernă de la grădiniță și până la universitate.

”APEL LA RESPONSABILITATE
În curând, proiectul de lege privind bugetul pe 2015 va intra în dezbatere parlamentară. Fac apel la Guvern și la parlamentari să dea dovadă de responsabilitate și să dea țării un buget în care educația să nu mai fie dusa în derizoriu cu alocări de sub 3% din PIB, cum a fost cazul în 2014. O țară n-are nicio șansă la prosperitate fără oameni bine educați. Iar o educație de calitate presupune, la toate nivelurile -de la grădiniță până la universitate-, dascăli de calitate, motivați, și nu frustrați, nu umiliți și o infrastructură educațională modernă, nu perimată sau chiar degradată, cum este, în bună măsură, cea a școlii românești” a transmis primarul Timișoarei.

Proiectul de Buget pe anul 2015 urmează să fie prezentat în Parlament pe data de 10 decembrie, după o foarte mare întârziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare