Seria remizelor continuă pentru elevii lui Alexa! FC Caransebeș 0-0 Poli Timișoara

- Advertisement -

Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, a avut loc o nouă etapă a ligii secunde la fotbal, iar cu această ocazie Poli Timișoara s-a deplasat la Caransebeș pentru partida care consemna întâlnirea liderului clasamentului la zi cu echipa clasată pe ultimul loc în clasamentul seriei vestice a competiției, în fieful ultimei formații.

Partida a fost una dificilă, așa cum a și anunțat tehnicianul alb-negrilor înainte de plecarea spre Caransebeș, trupa lui Artimon fiind într-o perioadă bună. Cu o mică galerie deplasată la acest meci, Poli intră mai greu în joc, iar prima ocazie îi aparține lui Cânu, care reia cu capul o minge trimisă de la corner de Keita. În minutul 31, Claudiu Belu marchează, dar golul este anulat pentru offsaid.

Partea a doua a jocului a început bine tot pentru caransebeșeni, dar Dârvaru nu reușește să-l învingă pe Smaranda, în minutul 49. Boldea trage tare de la distanță, dar mingea trece peste poartă în minutul 64, pentur ca după alte trei minute să centreze de la colțul terenului direct sub transversala porții lui Coca, însă fostul portat al alb-negrilor prinde chiar pe linia porții. Belu își mai încearcă o dată norocul, dar acesta nu-i surâde nici acum, iar pe final de joc Poparadu vede al doilea ”galben” după ce a căzut în careul advers și a cerut penalty. Arbitrul părea că va indica punctul cu var, însă i-a acordat cartonașul galben, și apoi pe cel roșu mijlocașului timișorean, eliminându-l pe acesta.

Meciul se termină la egalitate, fapt ce o menține pe Poli pe poziția de lider, cu 30 de puncte, chiar dacă ultimele trei partide consecutive au însemnat acumularea a numai trei puncte. Țin aproape Poiana Câmpina și Metalul Reșița, aflate la patru ”lungimi”, pe locurile 2 și 3 în clasament.

Etapa viitoare, pe ”Dan Păltinișanu” vine cea de-a treia ”bănățeană”, Metalul Reșița, într-un nou derby al Banatului, însă indiferent de scorul înregistrat la acel meci, Poli va ”ierna” în poziția de lider al clasamentului.

FC Caransebeș: Coca, Manea, Goșa (c), Barbu, Bușu, Săulescu, Suru, Artean, Negoescu, Dârvaru (min.79- Himcinschi), Lupu (min.86- Ologu). Antrenor: Alin Artimon.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu, Scutaru (c), Cânu, Neagu, Popescu, Keita (min.59- Trandu), Poparadu, Boldea (min.83- Nanu), Bărbuț, Pedro Henrique (min.75- Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Universitatea de Vest din Timisoara, prezenta in doua ierarhizari universitare internationale

Universitatea de Vest din Timişoara este din nou prezentă...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img