Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara a plecat în cantonament în Slovenia în această dimineaţă. Vezi cine mai vine sub comanda lui Velcea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Aşa cum am anunţat, primdivizionara Poli Timişoara va efectua un stagiu de pregătire în localitatea slovenă Dravograd, timp de 11 zile, unde cei 23 de fotbalişti care au făcut deplasarea, dar şi alţii care se vor alătura pe parcurs, se vor pregăti pentru Liga I.

Luni, dis de dimineaţă, alb-negrii au plecat peste hotare pentru primul stagiu de pregătire de la revenirea în primul eşalon fotbalistic al ţării. Lotul deplasat de Velcea este compus din 23 de nume, trei portari şi 20 de jucători de câmp, urmând ca pe parcursul celor 11 zile de cantonament să se mai alăture formaţiei şi alţi fotbalişti cu care clubul se află în tratative.

Lotul deplasat de Velcea la Dravograd este compus din: Pap, Coca şi Nuno Claro (portari), Belu, Nohai, Petrovic, Şeroni, Scutaru, Rusu, Marovic, Bocşan, Dragu, Nicola, Moldovan, Popovici, Bărbuţ, Petre, Poparadu, Trandu, Nanu, Ruiz, Boldea şi Szekely (jucători de câmp).

Dacă la Caius Lungu (CSM Râmnicu-Vâlcea) şi la fiul managerului sportiv Călin Rosenblum, Michel, s-a renunţat, Ion Dragu (26 de ani), fundaş stânga (venit de la CS Mioveni) şi Răzvan Moldovan (20 de ani), mijlocaş central, (produs al Academiei Ghoerghe Hagi, dar ultima dată la Cluj) au făcut deplasarea cu alb-negrii.

Direct în cantonamentul din Slovenis sunt aşteptaţi Keita (probleme cu viza pentru spaţiul Schengen), dar şi Tony de la U Cluj, şi chiar şi alte nume noi, un mijlocaş stânga şi un mijlocaş central, conform spuselor lui Rosenblum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare