scutaruDacă ultimele zile ale săptămânii au adus opt contracte noi pentru alb-negrii, noupromovata în Liga I de fotbal a României continuă întăririle. Unul dintre foştii căpitani ai celor de la Poli Timişoara a revenit pe Bega, după un periplu pe la o echipă din Bucureşti.

Este vorba despre Cristian Scutaru, fotbalist născut la 13 aprilie 1987, el ajungând la un acord pentru a evolua în următoarele două sezoane la Poli Timişoara. De-a lungul carierei, Scutaru a mai evoluat la CSM Reşiţa, Jiul Petroşani, Politehnica Timişoara, CFR Timişoara, CS Buftea şi Dinamo Bucureşti va pleca luni cu lotul antrenat de Velcea în cantonamentul din Slovenia.

Un alt contract prelungit tot pe final de săptămână fost cel al lui Adrian Poparadu, care şi-a prelungit angajamentul pe încă doi.

La Poli există şi o serie de jucători care nu vor mai evolua pentru bănăşeni din sezonul următor, astfel, lui Răzvan Dobricean, Andrei Artean şi Alexandru Boştină nu li s-au mai prelungit contractele care au expirat duminică, 30 iunie 2013.

De asemenea, din capitolul „plecări” vor face parte şi jucătorii Mario Kirev, Silviu Bălace, Eugen Miculescu şi Marco Enciu, care nu mai sunt în vedererile clubului, urmând ca situaţiile lor să fie reglementate în perioada următoare, anunţă site-ul oficial al celei mai de seamă reprezentante timişorene la nivelul fotbalului românesc.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII