Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăPatrule mixte supraveghează zona Bisericii Ortodoxe Sârbe din Piaţa Traian

Patrule mixte supraveghează zona Bisericii Ortodoxe Sârbe din Piaţa Traian

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea preotului paroh al Bisericii Ortodoxe Sârbe “Sfântu’ Gheorghe” din Piaţa Traian, dar şi din partea locuitorilor din zonă, începând cu această săptămână, în baza colaborării forţelor din cadrul sistemului integrat de ordine publică s-a stabilit ca doi poliţişti, unul de la Poliţia Municipiului şi unul de la Poliţia Locală să supravegheze non-stop zona respectivă.

Sesizările vizau abandonarea de deşeuri şi satisfacerea nevoilor fiziologice de către unele persoane certate cu legea. De altfel, poliţiştii locali care au desfăşurat patrulări în zona Piaţa Traian – str. C. Negruzzi au aplicat de la începutul anului un număr de 84 de sancţiuni contravenţionale pentru abandonarea de deşeuri conform HCL 371/2007 modificată şi Legea 24/2007, dar şi conform Legii 61/1991 republicată celor care şi-au făcut nevoile în apropierea lăcaşului de cult.

Cu toate acestea, persoanele care şi-au făcut un obicei din a încălca legea au continuat să comită fapte care contravin normelor de convieţuire socială, motiv pentru care s-a decis colaborarea prin patrule mixte care să aibă în vedere zona respectivă.

Mihai Ovidiu Carra

sursa foto: romaniaisinteresting.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare