AcasăStiriCulturaInvitaţie la teatru

Invitaţie la teatru

Foştii elevi ai Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” vor pune în scenaă piesa „Eu când vreau să fluier, fluier”. în regia profesoarei Mihaela Lichiardopol, piesă premiată cu locul I la Olimpiada Naţională de Teatru din 2010. Evenimentul are loc în această seară de la ora 19:00, în sala Teatrului Naţional Timişoara.

Cadrelor didactice preuniversitare şi universitare din Timişoara li se organizează un spectacol de teatru, fiind pusa în scenă piesa „Eu cand vreau sa fluier, fluier” a foştilor elevi de la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din municipiul de pe Bega, în regia doamnei profesoare Mihaela Lichiardopol. Piesa a fost premiată atât cu locul I la Olimpiada Nationala de Teatru în anul 2010, cât şi cu Premiul publicului la concursul trupelor de teatru de liceu din Timisoara – „Step to the Stage”- în anul 2011.
Evenimentul va avea loc joi, 22 noiembrie 2012, de la ora 19:00, în sala Teatrului Naţional Timişoara, intrarea este libera şi exclusivă cadrelor didactice din Timisoara. Rezervarea biletelor şi locurilor se poate face on-line pe www.pro-timisoara.ro şi la telefon 0762.760.517 (tarif normal).

Scopul evenimentului este acela de promovare a tinerelor talente, implicarea cadrelor didactice în activităţi recreative ca forma de petrecere a timpului liber şi nu în utimul rând, oferirea recunoştiinţei pentru eforturile depuse de profesori în formarea tinerilor.

Pentru sprijinirea educaţiei şi a culturii din Timişoara precum şi pentru promovarea iniţiativei Primăriei Timişoara pentru obţinerea statutului de „Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021”, Asociaţia Pro Timişoara – APT doreşte să implementeze proiectul numit „Beneficii pentru Educaţie şi Cultură”.

În acest sens APT îşi propune realizarea următoarelor evenimente şi iniţiative:
– APT pentru Educaţie – spectacol de teatru pentru cadrele didactice 22.11.2012, ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Naţional Timişoara;
– Concurs Internaţional de Breakdance – 08.12.2012 – concurs cu paricipare internaţională, juriu internaţional, organizat în club Ibiza (fost Discoland) – Cladirea Modex;
– Step to the Stage ediţia a-II-a – concurs între trupele de teatru ale liceelor timişorene;
– Şcoala de noapte – un program de educare non-formală a tinerilor analfabeţi;
– De la şcoală la locul de muncă – Proiect pilot ce se va implementa în 3 licee timişorene în parteneriat cu SITT (Sindicatul IT Timişoara – reprezentativ în Alcatel – Lucent România şi Wipro Technologies România) cu scopul de a informa elevii cu privire la drepturile şi obligaţiile angajatului, legislaţia muncii şi codul muncii. Eşti pregătit pentru a fi angajat?
Îţi cunoşti drepturile? Dar obligaţiile?
– Recompensarea elevilor şi studenţilor cu rezultate deosebite la învăţătură – oferirea de carduri de beneficii ISIC (în număr de 1.000 ) şi burse oferite celor ce nu au posibilităţi materiale pentru a urma cursurile unei şcoli, fie ea preuniversitară sau universitară.

Asociaţia Pro Timişoara – APT – este o organizaţie non-guvernamentală care a luat naştere din entuziasmul a trei tineri timişoreni la începutul anului 2012. Aceasta s-a constituit ca o organizaţie non-guvernamentală ce îşi doreşte să sprijine educaţia şi cultura din Timişoara.
– Misiune: Implicarea tinerilor din Timişoara în activităţi educaţional-culturale.
– Viziune: Asociaţia Pro Timişoara consideră educaţia un bun public care pune bazele unei societăţi.
– Valorile după care se ghidează sunt: profesionalism, respect şi ajutor reciproc.

Proiectele APT cuprind şi domenii ca mediu, sănătate, sport şi agricultură.

Mai multe detalii despre proiectele APT pot fi găsite pe website-ul www.pro-timisoara.ro.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente