Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 50 de maşini au fost ridicate de poliţiştii locali

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Peste 50 de maşini au fost ridicate de poliţiştii locali 1

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie au efectuat în ultima perioadă noi verificări pentru a stabili modul în care se respectă prevederile legate de oprire, staţionare, parcare în locurile nepermise şi alte fapte aflate în competenţa Poliţiei Locale, fiind aplicate un număr de 177 sancţiuni, în valoare de 36.160 lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate în baza OUG nr. 195/2002 pentru oprirea sau staţionarea în staţiile RATT, oprirea sau staţionarea pe trecerea de pietoni, oprirea sau staţionarea în raza de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă“ sau pătrunderea pe străzi cu acces interzis.

De asemenea, au mai fost aplicate sancţiuni conducătorilor de mopede care nu respectă legislaţia cu privire la echipare, pietonilor care au traversat neregulamentar şi conducătorilor de autovehicule de mare tonaj pentru nerespectarea restricţiilor privind tonajul pe anumite sectoare de drum.

Alte 12 sancțiuni au fost aplicate conform HCL nr. 371/2007 pentru parcarea în locurile destinate persoanelor cu handicap şi pe spaţiul verde, dar şi conform Legii 61/1991 republicată pentru refuz de legitimare.

În aceeași perioadă au fost ridicate 51 autovehicule dintre care trei conform Legii 421/2002 deoarece erau abandonate, iar restul pentru parcare neregulamentară, fiind aplicate şi 78 de colante autoadezive.

Mihai Ovidiu Carra

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare