Peste 10.000 de lei amenzi pentru proprietarul unui imobil-groapă de gunoi, din zona Pieței Traian FOTO

- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Serviciilor Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal și Protecția Mediului au luat, în ultima lună, mai multe măsuri de sancționare contravențională a proprietarului unei clădiri din zona Traian, ca urmare a faptului că imobilul acestuia situat pe strada Ion Mihalache nr. 5 se află într-o avansată stare de degradare, constituind un real pericol pentru cetățeni și, de asemenea, este nesalubrizat reprezentând un focar de infecție în zonă.

După ce în anii trecuți au mai fost aplicate trei sancțiuni pentru nesalubrizarea imobilului în valoare de câte 1.500 lei fiecare, în ultimele două săptămâni polițiștii locali au aplicat alte trei sancțiuni, ultima ieri, 1 septembrie, una pe linie de mediu și două pe linie de disciplina în construcții, fiecare de câte 2.000 lei.

Imobilul respectiv figurează ca fiind în proprietatea SC Traiano Progect SRL, aflându-se în prezent în procedura de lichidare. Referitor la degradarea şi distrugerea imobilului se află în lucru un dosar penal soluţionat şi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Polițiștii locali vor urmări în continuare dacă proprietarul va îndeplini măsurile dispuse de salubrizare și punere în siguranța a zonei, aplicându-se sancțiunile contravenționale prevăzute de lege, în mod repetat, până la intrarea în legalitate și eliminarea posibilității producerii de accidente.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare