Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 10.000 de lei amenzi pentru proprietarul unui imobil-groapă de gunoi, din...

Peste 10.000 de lei amenzi pentru proprietarul unui imobil-groapă de gunoi, din zona Pieței Traian FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciilor Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal și Protecția Mediului au luat, în ultima lună, mai multe măsuri de sancționare contravențională a proprietarului unei clădiri din zona Traian, ca urmare a faptului că imobilul acestuia situat pe strada Ion Mihalache nr. 5 se află într-o avansată stare de degradare, constituind un real pericol pentru cetățeni și, de asemenea, este nesalubrizat reprezentând un focar de infecție în zonă.

După ce în anii trecuți au mai fost aplicate trei sancțiuni pentru nesalubrizarea imobilului în valoare de câte 1.500 lei fiecare, în ultimele două săptămâni polițiștii locali au aplicat alte trei sancțiuni, ultima ieri, 1 septembrie, una pe linie de mediu și două pe linie de disciplina în construcții, fiecare de câte 2.000 lei.

Imobilul respectiv figurează ca fiind în proprietatea SC Traiano Progect SRL, aflându-se în prezent în procedura de lichidare. Referitor la degradarea şi distrugerea imobilului se află în lucru un dosar penal soluţionat şi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Polițiștii locali vor urmări în continuare dacă proprietarul va îndeplini măsurile dispuse de salubrizare și punere în siguranța a zonei, aplicându-se sancțiunile contravenționale prevăzute de lege, în mod repetat, până la intrarea în legalitate și eliminarea posibilității producerii de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...