Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Protest pe teme de interes naţional la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminica este zi de protest în Timişoara pe teme de interes naţional care nu se soluţionează. Astăzi, duminică – 15 decembrie, timişorenii au protestat faţă de exploatarea gazelor de şist în România prin fracturare hidraulică, faţă de extragerea aurului prin metode ce folosesc cianură la Roşia Montană dar şi faţă de legea amnistiei şi graţierii.

Timişorenii au protestat în centrul oraşului – Piaţa Victoriei şi au prezentat trecătorilor pancarde cu următoarele mesaje: „Solicit dizolvarea Parlamentului în propria cianură„, „Nu vă revoltaţi, nu suntem furaţi!!”, „Politicienii nu merită puşcărie„, „Nu mai tolerăm jefuirea avuţiei naţionale” etc.

Numărul timişorenilor ce au protestat a fost în jur de 100, dar protestul a coincis cu programul târgului de Crăciun şi implicit concertele ce au avut loc pe scena din Piaţa Victoriei de astăzi  susţinute de Peregrinii şi profesorii şi elevii de la Şcoala Populară de Artă din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Adrian Diaconu: Mesaj emotionant de Ziua Tricolorului!

Cu atât mai plăcut surprinzător este mesajul deputatului timişean Adrian Diaconu. Fostul ofiţer de...

MOBILIZARE generală! Timișorenii și zeci de mii de români IES ÎN STRADĂ să protesteze împotriva lui Ponta, ”ca la Revoluție!”

Unul dintre cele mai importante momente care au dus la mobilizarea românilor din toate...

Cosmin Ţînta – Vreun proiect de ţară, ceva?

M-au răscolit o grămadă de chestii până la intrarea pe ultima sută de metri....