ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atenție PĂRINȚI! Parcul copiilor din Timișoara a SECAT! ”LIPSĂ APĂ” este mesajul de la toalete FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unele dintre situațiile sesizate de timișorenii de rând sunt de-a dreptul revoltătoare, iar pentru asta nu plătește nimeni, pentru că incompetența celor care ar trebui să-și facă treaba este dusă la extrem.

Cea mai recentă ”sesizare” vine tocmai din lumea celor mici, celor mai mici dintre timișoreni, mai precis din Parcul destinat special acestora, acolo unde, pe lângă faptul că ”aparatele” de joacă s-au înjumătățit după celebra ”renovare”, dar și exceptând faptul că micuții cu dizabilități nu beneficiază de nici un fel de atenție (pentru copii cu handicap nefiind instalat niciun sistem de joacă), umilința a fost maximă, cel puțin azi.

În Timișoara anului 2014, să mergi la toaletă, una extrem de bine și de costisitor amenajată, și să nu beneficiezi nici măcar de apă pentru a-ți putea spăla mâinile este absolut strigător la cer. E de apreciat că apa era funcțională la toalete!

Pentru a atrage atenția vizitatorilor parcului asupra faptului că la chiuvetă nu curge apa, reprezentanții parcului au decis că este mai ”eco” să anunțe prin intermediul unei hârtii că este ”lipsă apă”, decât să solicite ajutorul unui instalator. Imaginile de mai jos au fost surprinse astăzi, duminică, 28 septembrie 2014, de un ”vizitator” al toaletei parcului.

Oameni buni, reprezentanți ai Parcului Copiilor din Timișoara, mai aveți niște coli de hârtie. Ar fi necesare și ”Lipsă săpun”, ”Lipsă prosoape”, ”Lipsă bun simț față de contribuabili, fie ei părinții sau bunicii copiilor” și câte și mai câte.

PS: Sunt extrem de curios cât timp va ”trona” acest afiș în locația respectivă…

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore