16-octombrie-2021
AcasăStiriAtenție PĂRINȚI! Parcul copiilor din Timișoara a SECAT! ”LIPSĂ APĂ” este mesajul...

Atenție PĂRINȚI! Parcul copiilor din Timișoara a SECAT! ”LIPSĂ APĂ” este mesajul de la toalete FOTO

Unele dintre situațiile sesizate de timișorenii de rând sunt de-a dreptul revoltătoare, iar pentru asta nu plătește nimeni, pentru că incompetența celor care ar trebui să-și facă treaba este dusă la extrem.

Cea mai recentă ”sesizare” vine tocmai din lumea celor mici, celor mai mici dintre timișoreni, mai precis din Parcul destinat special acestora, acolo unde, pe lângă faptul că ”aparatele” de joacă s-au înjumătățit după celebra ”renovare”, dar și exceptând faptul că micuții cu dizabilități nu beneficiază de nici un fel de atenție (pentru copii cu handicap nefiind instalat niciun sistem de joacă), umilința a fost maximă, cel puțin azi.

În Timișoara anului 2014, să mergi la toaletă, una extrem de bine și de costisitor amenajată, și să nu beneficiezi nici măcar de apă pentru a-ți putea spăla mâinile este absolut strigător la cer. E de apreciat că apa era funcțională la toalete!

Pentru a atrage atenția vizitatorilor parcului asupra faptului că la chiuvetă nu curge apa, reprezentanții parcului au decis că este mai ”eco” să anunțe prin intermediul unei hârtii că este ”lipsă apă”, decât să solicite ajutorul unui instalator. Imaginile de mai jos au fost surprinse astăzi, duminică, 28 septembrie 2014, de un ”vizitator” al toaletei parcului.

Oameni buni, reprezentanți ai Parcului Copiilor din Timișoara, mai aveți niște coli de hârtie. Ar fi necesare și ”Lipsă săpun”, ”Lipsă prosoape”, ”Lipsă bun simț față de contribuabili, fie ei părinții sau bunicii copiilor” și câte și mai câte.

PS: Sunt extrem de curios cât timp va ”trona” acest afiș în locația respectivă…

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente