Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAtenție PĂRINȚI! Parcul copiilor din Timișoara a SECAT! ”LIPSĂ APĂ” este mesajul...

Atenție PĂRINȚI! Parcul copiilor din Timișoara a SECAT! ”LIPSĂ APĂ” este mesajul de la toalete FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unele dintre situațiile sesizate de timișorenii de rând sunt de-a dreptul revoltătoare, iar pentru asta nu plătește nimeni, pentru că incompetența celor care ar trebui să-și facă treaba este dusă la extrem.

Cea mai recentă ”sesizare” vine tocmai din lumea celor mici, celor mai mici dintre timișoreni, mai precis din Parcul destinat special acestora, acolo unde, pe lângă faptul că ”aparatele” de joacă s-au înjumătățit după celebra ”renovare”, dar și exceptând faptul că micuții cu dizabilități nu beneficiază de nici un fel de atenție (pentru copii cu handicap nefiind instalat niciun sistem de joacă), umilința a fost maximă, cel puțin azi.

În Timișoara anului 2014, să mergi la toaletă, una extrem de bine și de costisitor amenajată, și să nu beneficiezi nici măcar de apă pentru a-ți putea spăla mâinile este absolut strigător la cer. E de apreciat că apa era funcțională la toalete!

Pentru a atrage atenția vizitatorilor parcului asupra faptului că la chiuvetă nu curge apa, reprezentanții parcului au decis că este mai ”eco” să anunțe prin intermediul unei hârtii că este ”lipsă apă”, decât să solicite ajutorul unui instalator. Imaginile de mai jos au fost surprinse astăzi, duminică, 28 septembrie 2014, de un ”vizitator” al toaletei parcului.

Oameni buni, reprezentanți ai Parcului Copiilor din Timișoara, mai aveți niște coli de hârtie. Ar fi necesare și ”Lipsă săpun”, ”Lipsă prosoape”, ”Lipsă bun simț față de contribuabili, fie ei părinții sau bunicii copiilor” și câte și mai câte.

PS: Sunt extrem de curios cât timp va ”trona” acest afiș în locația respectivă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...