Cel mai EMOȚIONANT moment de la X-Factor. Un copil, abandonat la numai trei zile, l-a făcut să plângă pe Ștefan Bănică Jr. VIDEO

Date:

Viața este o surpriză întotdeauna, dar nu pentru toată lumea la fel de fericită. Însă soarele răsare și pe strada celor care nu mai cred în acest lucru, iar aici se regăsește și Rafaelo Varga, un puști de numai 16 ani care a fost abandonat de părinții săi la numai trei zile de la naștere. Acum, Rafaelo stă la o casă de copii din Satu Mare și se gândește cu groază la clipa când va împlini 18 ani și va fi nevoit să se mute de la ”familia” sa. Vezi mai jos ”povestea” spusă chiar de tânărul băiat. ”Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aducă pe lume” spune cu lacrimi în ochi Rafaelo.

[responsive_youtube

A mers la preselecția X-Factor pentru a-și schimba destinul și a reușit pentru că știe că undeva, acolo Sus, cineva are și pentru el ceva bun pregătit. Rafaelo a cântat două melodii, nu una. Prima a fost ”O stea”, a trupei Deep Central, formație care îl are în componență pe ”învățătorul” timișorean Doru Todoruț, pentru ca mai apoi să ”atace” cu o piesă cântată de Ștefan Bănică Sr. – Cum am ajuns să te iubesc.

[responsive_youtube

Emoțiile au dat peste cap interpretarea tânărului sătmărean, însă, la finalul celor două secțiuni interpretate, Rafaelo a primit trei de ”Da”, cu care a acces în faza următoare a emisiunii-concurs, Delia Matache, Horia Brenciu, dar mai ales Ștefan Bănică Jr. fiind aproape la fel de emoționați precum puștiul crescut la casa de copii.

[responsive_youtube

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare