ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cel mai EMOȚIONANT moment de la X-Factor. Un copil, abandonat la numai trei zile, l-a făcut să plângă pe Ștefan Bănică Jr. VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Viața este o surpriză întotdeauna, dar nu pentru toată lumea la fel de fericită. Însă soarele răsare și pe strada celor care nu mai cred în acest lucru, iar aici se regăsește și Rafaelo Varga, un puști de numai 16 ani care a fost abandonat de părinții săi la numai trei zile de la naștere. Acum, Rafaelo stă la o casă de copii din Satu Mare și se gândește cu groază la clipa când va împlini 18 ani și va fi nevoit să se mute de la ”familia” sa. Vezi mai jos ”povestea” spusă chiar de tânărul băiat. ”Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aducă pe lume” spune cu lacrimi în ochi Rafaelo.

[responsive_youtube

A mers la preselecția X-Factor pentru a-și schimba destinul și a reușit pentru că știe că undeva, acolo Sus, cineva are și pentru el ceva bun pregătit. Rafaelo a cântat două melodii, nu una. Prima a fost ”O stea”, a trupei Deep Central, formație care îl are în componență pe ”învățătorul” timișorean Doru Todoruț, pentru ca mai apoi să ”atace” cu o piesă cântată de Ștefan Bănică Sr. – Cum am ajuns să te iubesc.

[responsive_youtube

Emoțiile au dat peste cap interpretarea tânărului sătmărean, însă, la finalul celor două secțiuni interpretate, Rafaelo a primit trei de ”Da”, cu care a acces în faza următoare a emisiunii-concurs, Delia Matache, Horia Brenciu, dar mai ales Ștefan Bănică Jr. fiind aproape la fel de emoționați precum puștiul crescut la casa de copii.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore