Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Armata Română și cea a Republicii Moldova, exerciții comune cu muniție de război. Vezi care este motivul FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 15-25 septembrie 2014, militari din Regimentul 52 Artilerie Mixtă ”General Alexandru Tell” au desfăşurat trageri de instrucţie şi apreciere în poligonul Smârdan şi exerciţii tactice cu trageri de luptă, executate cu secţia şi bateriile regimentului, în poligonul Babadag.

Activităţile din cele două poligoane de instrucţie s-au desfăşurat în colaborare cu un contingent din Armata Naţională a Republicii Moldova, anunță Ministerul Apărării Naționale din țara noastră.

Scopul activităţilor l-a constituit evaluarea nivelului de instrucţie atins, demonstrarea capabilitaţii operaţionale şi a capacităţii de foc şi de lovire ale mijloacelor de luptă din dotare. Totodată s-a urmărit modul de exersare a procedeelor de determinare prin calcul a coordonatelor dispozitivului de luptă, antrenarea echipelor de servanţi în mânuirea tehnicii de diferite calibre şi dezvoltarea nivelului cunoştinţelor teoretice ale cadrelor militare privind lucrul în centrul de conducere a focului artileriei.

Foto: Facebook/Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare