Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bojin ”calmează” timișenii: ”Declaraţiile în care s-a spus că Timişoara nu va avea centură de ocolire au fost pripite”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.3 ° C
15 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
26 °
lun
22 °

Așa cum vă anunțam cu câteva zile în urmă, actualul Guvern, împreună cu Ministerul Transporturilor, a ”răstignit” județul Timiș, neluând în calcul câteva dintre cele mai importante investiții în infrastructura județului care face legătura dintre România și Ungaria pe de-o parte sau cu Serbia de cealaltă parte.

Referitor la aceste informații, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a ținut să facă unele precizări: ”Master Planul General de Transport este în prezent în stadiu de dezbatere publică, în condiţiile în care la începutul acestei luni a fost prezentat în comisiile pentru transporturi din Senat şi Camera Deputaţilor. Abia la sfârşitul lunii noiembrie, strategia de implementare a Master Planului General de Transport va fi prezentată în şedinţa de Guvern, când se va decide dacă acest document va lua forma unui proiect de lege.

Fiind în dezbatere publică, acestui Master Plan i se pot aduce, conform prevederilor legale, modificări şi completări. Tocmai de aceea, consider că toate declaraţiile în care s-a spus că Timişoara nu va avea centură de ocolire au fost pripite” ne-a informat Titu Bojin, preşedintele C.J. Timiş.

Așadar, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce măsuri va lua dânsul pentru ca acest proiect să nu fie pus în aplicare în stadiul în care el a fost conceput, în condițiile în care Bojin are aceeași ”culoare” cu actualul Guvern, un Guvern care refuză aproape orice investiție în județul nostru, cel puțin la nivel de infrastructură ”de top”. Să nu uităm că nici Centrul Intermodal de la Remetea Mare nu face parte din același Masterplan…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare