Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial13 cu GHINION pentru HOȚII din Timiș. UPDATE Ce au găsit mascații...

13 cu GHINION pentru HOȚII din Timiș. UPDATE Ce au găsit mascații acasă la infractori VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 13 august a înceut nefavorabil pentru infractorii din Timiș. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează trei percheziţii pe raza judeţului, la persoane bănuite de comiterea a două tâlhării şi două fapte de furt calificat.

Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a patru tineri cu vârste de 25 şi 26 de ani, toţi din judeţul Timiş. În perioada iunie-august 2014, cei în cauză ar fi sustras mai multe bunuri (un autoturism, 2 ATV-uri, bormaşini, flexuri, drujbe, motocoase, etc.) din ferme agricole situate pe raza judeţului Timiş, producând un prejudiciu de aproape 40.000 de lei.

La două dintre faptele comise, tinerii s-ar fi folosit de violenţa fizică pentru a sustrage bunurile sau pentru a-şi asigura scăparea de la locul faptei. Până în prezent poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului.

UPDATE La finalul perchezițiilor efectuate de dimineață, poliţiştii au ridicat peste 1.000 de euro, 38 de scule electrice (bormaşini, flexuri, drujbe, rotopercutoare, fierăstraie, etc.), cinci aparate cu electroşocuri, un compresor cu aer comprimat şi şase telefoane mobile, bunuri susceptibile a fi provenite din infracţiuni.

În afara acestora, oamenii legii au mai indisponibilizat trei autovehicule, două autoturisme şi o remorcă, despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare