Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă o licitație pentru programul ”Mărul” pe banca elevilor din Timiș. De ce nu s-a semnat un contract ”din prima” VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a anunțat ieri că instituția aflată în subordinea sa va relua procedurile pentru demararea unei noi licitații pentru reluarea programului ”Mărul în școli”, însă cel mai devreme acesta va putea demara după 1 ianuarie 2015.

Motivul pentru care programul, desfășurat la nivel național, nu a demarat încă în județul Timiș este datorat faptului că la prima licitație nu s-a prezentat nimeni. ”S-a organizat o licitație, dar nu s-a prezentat nimeni. La ora actualul programul se află în procedură, este deja pe SEAP și se așteaptă să fie finalizată” a specificat Titu Bojin.

Banii care trebuiau cheltuiți cu acest program de la începerea anului școlar, destinați județului Timiș, au fost redirecționați tocmai instituției care se ocupă de programul ”Mărul în școli”. ”Nu mai aveam nicio șansă să scheltuim banii din alocațiile pentru aacest program în acest an și tocmai de aceea ele au fost trecute tot în zona Direcției Protecției Copilului, pentru a putea beneficia de ei. În condițiile în care nu i-am fi transferat, i-am fi pierdut și era păcat să pierdem câteva sute de mii de lei pentru județul Timiș, că pică bine” a mai spus ”șeful” județului Timiș.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

O firmă care a primit lucrări de 500.000 de lei de la o primărie timișeană a câștigat apoi la licitație casa… primarului

Spre norocul României și ghinionul Variașului, Nicolae Birău n-a reușit să ajungă senator, rămânând...

Primăria Timișoara relansează licitația pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş!

Primăria Timișoara reia procedurile de achiziție publică pentru reabilitarea termică a primelor două imobile...

Două firme vor să reabiliteze Pasarela Gelu-Crizantemelor! Podul pietonal a fost construit acum mai bine de 70 de ani

Procedura de achiziție a lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții „Pasarela Gelu-Crizantemelor”, din...