Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atenție timișoreni! Vineri se întrerupe furnizarea apei reci în Piaţa Unirii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 28 noiembrie 2014, între orele 9:00 şi 15:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile General Eremia Grigorescu, Matei Corvin, Regimentul 5 Vânători, George Coşbuc, Sergent Constantin Muşat, Paul Chinezu şi în Piaţa Unirii. De asemenea trebuie preizat faptul că presiunea apei reci va fi scăzută pe strada Oituz.

Motivele acestei întreruperi anunțate de societatea Aquatim este legat de faptul că se va lucra la capătul străzii Regiment 5 Vânători, înspre Piaţa Unirii, pentru conectarea unor conducte noi la reţeaua existentă de alimentare cu apă, în cadrul lucrărilor Primăriei Timişoara de reabilitare a centrului istoric.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Atracții turistice din Timișoara pentru toamna aceasta

Nu mai este un secret că orașul Timișoara este unul dintre cele mai vechi...

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...