Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Centrul Intermodal de la Remetea Mare va fi ridicat cu fonduri europene din exercițiul financiar 2014-2020. Cum se va obține terenul VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După mai mult de o oră de ”negocieri” în plenul Consiliului Județean Timiș, consilierii au votat în unanimitate pentru aprobarea continuării proiectului de construire a Centrului Intermodal de la Remetea Mare, chiar dacă finanțarea pentru acest obiectiv a fost pierdută pe exercițiul financiar 2007-2013 a fondurilor provenite de la Uniunea Europeană, obiectivul fiind imposibil de realizat în termenul rămas pentru predarea lucrărilor unor proiecte eligibile pe această perioadă.

Centrul Intermodal va fi totuși realizat pe fonduri europene, dar pe exercițiul financiar 2014-2020, afirmă președintele CJ Timiș, Titu Bojin. ”S-a hotărât că mergem mai departe cu proiectul. Vom intra pe un nou ciclu de finanțare, 2014-2020. Ni se cer niște documnete prin care să ne asumăm respunsabilitatea că vom continua proiectul și că nu e doar o problemă de moment, iar în aceste condiții mă bucur că a fost aprobată în unanimitate continuarea proiectului” a explicat președintele CJ Timiș, la fnalul plenului de ieri.

Prin ce metodă va fi pus terenul la dispoziție, rămâne de văzut, afirmă Bojin, existând două posibilități: prin cumpărare, sau prin expropiere. Vezi mai multe în înregistrarea video de mai jos, unde președintele Consiliului Județean Timiș explică și cine va fi lider de proiect în cadrul Centrului Intermodal ce urmează să fie cosntruit la Remetea Mare.

[responsive_youtube

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...

Școala Gimnazială 13 din Timişoara va avea un corp nou de clădire, construit și dotat cu bani europeni!

Școala Gimnazială nr.13 din Timişoara, de pe strada Musicescu, va avea un corp nou...

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt puternic pentru județul Timiş și...