ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT violent pe Calea Stan Vidrighin. O mașină a fost ARUNCATĂ pe linia de tramvai, iar traficul e OPRIT! FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un nou accident la intersecția străzii Chimiștilor cu Calea Stan Vidrighin din Timișoara. Locația a devenit deja un loc cunoscut datorită producerii destul de frecvente a accidentelor rutiere, datorită neacordării de prioritate a șoferilor care vor să intre pe bulevard, de pe străduța lăturalnică. De această dată, șoferul unui autoturism Honda Civic a fost la un mic pas de a provoca o nenorocire, după ce a ieșit de pe strada Chimiștilor.

Șofeul mașinii japoneze a declarat că a intrat în intersecție după ce s-a asigurat că trei dintre mașinile care veneau pe Calea Stan Vidrighin virează dreapta pe strada de pe care tocmai ieșea el, motiv pentru care a decis să pătrundă pe bulevardul extrem de circulat. În acel moment, mașina a intrat în intersecție, însă pe banda a doua de circulație venea un autoturism Renault Laguna, pe care l-a lovit și proiectat direct pe trecerea de pietoni, dar și pe liniile de tramvai. La volanul mașinii de fabricație franceză să afla o tânără, care, din fericire, nu a fost rănită, aceasta acuzând doar șocul impactului. Șoferul Hondei susține că Renault-ul mergea cu viteză mai mare decât cea regulamentară și acesta ar fi motivul pentru care nu a avut timp să evite impactul.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, însă atât traficul rutier, cât și cel al tramvaielor a avut de suferit o bună bucată de vreme, întrucât mașina domnișoarei a rămas pe calea de rulare a tramvaielor. Din fericire, pe trecerea de pietoni din intersecție nu se afla nimeni la momentul impactului!

Poliția a sosit la fața locului și a demarat o anchetă, însă așa cum s-a mai întâmplat și în precedentele situații, șoferul care a pătruns în intersecție fără a se asigura suficient, se va alege cu dosar penal.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=y9iCRx947Xg&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore