Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii timișoreni le-au oferit flori șoferițelor, de 8 martie

Polițiștii timișoreni le-au oferit flori șoferițelor, de 8 martie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Șoferițele din Timișoara au fost trase pe dreapta, marți, de către polițiștii rutieri. Nu pentru că au comis vreo ilegalitate, ci fiindcă oamenii legii au vrut să facă un gest frumos de 8 martie.

Polițiștii au ieșit în principalele intersecții din oraș și au oprit toate șoferițele pe care le-au întâlnit în cale, pentru a le ura „La mulți ani!” și a le oferi o floare cu ocazia zilei de 8 martie.

„Pentru a continua tradiţia şi pentru a arăta femeilor că sunt speciale, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier le-au oferit flori participantelor la trafic. Dacă la început, când erau oprite de rutierişti, femeile erau reticente, iar expresia feţei nu era una de bucurie pentru că nu ştiau cu ce au greşit, zâmbetul le-a revenit pe buze atunci când au văzut că în loc să le fie cerute actele le era oferită o floare şi un gând bun pentru a le bucura în această minunată zi”.

Poliţiştii timişeni urează tuturor femeilor LA MULŢI ANI şi ARMONIE ÎN SUFLET!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare