Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVeşti bune pentru cei care locuiesc în Timişoara: se ieftinesc abonamentele Timpark....

Veşti bune pentru cei care locuiesc în Timişoara: se ieftinesc abonamentele Timpark. Explicaţia lui Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Tarifele abonamentelor Timpark se vor reduce, a anunţat astăzi primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Măsura va fi supusă la vot în plenul Consiliului Local de marţi, atunci când aleşii vor vota mai multe proiecte importante. Robu spune că la mijloc nu e vorba de niciun populism, ci de sprijinirea celor care trăiesc şi plătesc impozite aici.

„Vom reduce tarifele la parcare în toate zonele pe sistemul de parcare Timpak pentru cetăţenii cu domiciului în Timişoara şi pentru acele maşini ale lor care sunt înmatriculate aici. Aceşti cetăţeni sunt contribuabili, îşi plătesc taxele şi impozitele la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara şi am considerat că putem să le oferim această reducere la tarifele de parcare. Eu îi rog pe toţi cei care locuiesc în Timişoara, dar nu şi-au schimbat buletinele şi nu şi-au înmatriculat maşinile aici să facă acest lucru. Timişoara este un oraş deschis, un oraş îmbietor, un oraş cu vocaţie de capitală, iar o capitală este îmbietoare. Îndemn eu ca primar al Timişoarei cât mai mulţi cetăţeni au acestei ţări să vină în Timişoara că vor trăi bine aici. Avem locuri de muncă, avem nevoie de forţă de muncă. (…) Doamne fereşte. M-aţi văzut pe mine vreodată populist? Eu, care înfrunt și uragane și fluvii și pietre și tot ce este pornit împotriva mea? Când am fost eu populist? Nu, este o măsură care se vrea stimulatorie pentru timișorenii cu acte în regulă care muncesc și trăiesc aici, dar nu s-au făcut timișoreni și cu acte în regulă”, a declarat astăzi primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare