Concluziile lui Robu despre alegerile din PNL: jigniri dure la adresa presei şi armonie în Timiş

- Advertisement -
Partidul Naţional Liberal are o conducere legitimă, iar PNL Timiş acceptă fără resentimente înfrângerea candidatului Cristian Buşoi, susţinut în cursa pentru conducerea partidului – aşa se poate descrie, în mare, opinia şefului liberalilor din judeţul Timiş, Nicolae Robu, despre alegerile din weekendul trecut pentru şefia PNL. Cunoscut pentru reacţiile acide, Robu nu s-a putut abţine să nu dea replici dure celor care au reflectat scorul obţinut de PNL Timiş la alegeri ca pe o catastrofă.

„Apropo de cum a fost la congres, pentru că am văzut tot felul de bazaconii scrise de oameni care nu ştiu ce au în interiorul cutiei craniere, ei poate cred că au minte multă, dacă e multă, sigur nu e bună. Nu are nicio legătură ceea ce scriu astfel de indivizi cu ceea ce se întâmplă în PNL. Eu, dar pot vorbi şi în numele celorlalţi colegi din PNL alături de care am pierdut ca echipă, nu o să facem niciodată ce au făcut în Timiş unii şi ce mai continuă să facă în urma înfrângerii.(…) Noi am depăşit momentul alegerilor şi numai oamenii cu mintea sub un anumit nivel nu ar înţelege că PNL are o conducere ultra legitimă care a câştigat printr-un scor net. (…) Dacă Ludovic Orban ar fi fost coleg de filială cu noi, crescut aici în rândurile noastre, filiala Timiş ar fi mers cu Ludovic Orban. Şi Cristian Buşoi şi Ludovic Orban sunt oameni valaoroşi (…) am optat pentru Cristian Buşoi din argumentele pe care le-am spus şi între care a intrat şi unul de ordin sentimental ce ţine de componenta umană din noi că nu suntem roboţi”, a declarat Nicolae Robu astăzi.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Umilință maximă! Președintele CJ Timiș Alin Nica, ignorat și ironizat de primarii PNL, pe grupul intern de comunicare

În ciuda eforturilor constante și apreciabile, dar fără niciun...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Fondul clasei! Dezvoltatorul imobiliar Adrian Cionca de la PSD Timiș a transformat ANAF-ul într-o Casă de Ajutor Reciproc

Dincolo de orice discuții, azi, Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare