Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Concluziile lui Robu despre alegerile din PNL: jigniri dure la adresa presei şi armonie în Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Partidul Naţional Liberal are o conducere legitimă, iar PNL Timiş acceptă fără resentimente înfrângerea candidatului Cristian Buşoi, susţinut în cursa pentru conducerea partidului – aşa se poate descrie, în mare, opinia şefului liberalilor din judeţul Timiş, Nicolae Robu, despre alegerile din weekendul trecut pentru şefia PNL. Cunoscut pentru reacţiile acide, Robu nu s-a putut abţine să nu dea replici dure celor care au reflectat scorul obţinut de PNL Timiş la alegeri ca pe o catastrofă.

„Apropo de cum a fost la congres, pentru că am văzut tot felul de bazaconii scrise de oameni care nu ştiu ce au în interiorul cutiei craniere, ei poate cred că au minte multă, dacă e multă, sigur nu e bună. Nu are nicio legătură ceea ce scriu astfel de indivizi cu ceea ce se întâmplă în PNL. Eu, dar pot vorbi şi în numele celorlalţi colegi din PNL alături de care am pierdut ca echipă, nu o să facem niciodată ce au făcut în Timiş unii şi ce mai continuă să facă în urma înfrângerii.(…) Noi am depăşit momentul alegerilor şi numai oamenii cu mintea sub un anumit nivel nu ar înţelege că PNL are o conducere ultra legitimă care a câştigat printr-un scor net. (…) Dacă Ludovic Orban ar fi fost coleg de filială cu noi, crescut aici în rândurile noastre, filiala Timiş ar fi mers cu Ludovic Orban. Şi Cristian Buşoi şi Ludovic Orban sunt oameni valaoroşi (…) am optat pentru Cristian Buşoi din argumentele pe care le-am spus şi între care a intrat şi unul de ordin sentimental ce ţine de componenta umană din noi că nu suntem roboţi”, a declarat Nicolae Robu astăzi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare