Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția a acordat în 19 zile amenzi de 2.3 milioane de lei. Vezi de ce!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

În perioada 1–19 aprilie, poliţiştii timişeni au desfăşurat acţiuni preventive pe raza întregului judeţ, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare sărbătorii Paştelui Ortodox şi Catolic.

În acest sens, peste 3000 de poliţişti de la structurile de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi de la transporturi, au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul curent. Astfel, în această perioadă, au fost verificaţi aproape 1000 de agenţi economici şi peste 5.200 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 302 infracţiuni, 48 dintre acestea fiind pentru fapte de evaziune fiscală şi au aplicat 6.989 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la peste 2.300.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a sancţiunilor contravenţionale aplicate, au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de aproape 83.000 de lei (carne şi produse din carne, fructe şi legume, precum şi alte bunuri).

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare