Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorenii îşi unesc forţele financiare pentru Ion Constantin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Ion Constantin este un băiat în vârstă de doar 21 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer foarte gravă – osteosarcom femural. Datorită acestui diagnostic Ion este internat la Spitalul Louis Turcanu şi este nevoit să urmeze un tratament de chimioterapie care este foarte greu pentru organismul său, dar foarte necesar pentru încetinirea si stoparea evoluţiei bolii. Acest tratament nu este însă suficient pentru  a scăpa de diagnosticul său, astfel mai are nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală la o clinică din Viena. O intervenţie ce ajunge la suma de 70, 000 de euro pe care însă tânărul şi familia sa nu işi permit să o achite singuri.
În ajutorul său au sarit interpreţi cunoscuţi de muzică populară precum : Mirela Petrean, Petrica Miulescu Irimica, Dumitru Teleaga, Zorica Savu, Florin Pistrila, Dumitru Stoicanescu, Lazar Imprescu şi Ansamblul Banaţeana împreună cu conducerea muzicală a Profesouluil Lita Baniciu. Ei au decis organizarea unui Concert Caritabil de strângere de fonduri pentru Ion astăzi Marţi 9 octombrie la ora 19, numit “O şansă la viaţă” la Sala Capitol(Fostul cinema – Capitol) a Filarmonicii Banatului din Timişoara.
Artiştii promit un spectacol muzical de excepţie la care îi îndeamnă pe timişoreni să participe, iar fondurile strânse din banii de bilet vor intra direct în contul deschis pentru intervenţia chirurgicala a lui Ion Constantin. Tânărul a mai avut artişti ca şi Kamelia, George Hora, Phaser, Anastasia şi Muneer ce au cântat în vara aceasta pe Terasa River Deck, tot cu scopul de a strânge fonduri în plus pentru Ion.

Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare