Preşedintele PRM Timiş a demisionat oficial. Grigore Trif nu crede că partidul său are vreo şansă la Parlamentare şi îl atacă pe Vadim!

0
816

Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş, şi-a anunţat  marţi demisia din fruntea organizaţiei judeţene. Demisia,anunţată  imediat după rezultatul dezastruos al partidului la alegerile locale, a fost consfinţită sâmbătă, când liderii naţionali ai PRM nu au dorit să evalueze situaţia de la alegerile locale. Grigore Trif s-a retras după ce liderii PRM au decis să participe la alegeri, deşi partidul se află sub 2% la intenţia de vot. Trif a fost acuzat de Vadim Tudor că ar bate în retragere, însă timişoreanul a replicat că Vadim nici măcar nu va candida, aşa că nici şeful de la Bucureşti nu este prea departe de el.

Frâiele partidului au fost luate de  Livius Ţîrnea, care va candida ca senator şi va avea ca principal punct pe agenda sa electorală finalizarea Institutului Oncologic. Mânat de un entuziasm ieşit din comun şi de un sentiment patriotic şi religios profund, medicul din fruntea PRM caută acum candidaţi şi speră să încurce planurile greilor la aceste alegeri.

O.T.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.