Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Schoko Baroque aniversează un an de ciocolată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Pe parcursul primului an de activitate, Schoko Baroque  a oferit timişorenilor o gamă variată de ciocolată cu diverse arome. Acum în preajma sărbătorilor şi cu ocazia aniversării unui an, Schoko Baroque  va oferii clientiilor săi reduceri de 10% la toate produsele în limita stocului, plus diverse surprize aniversare.

Aromele de mentă şi portocală, ciocolată amăruie şi ciocolată cu lapte sunt numai câteva dintre răsfăţurile de simţuri pe care le puteţi experimenta savurând tabletele de ciocolată. Locaţia se află în buricul oraşului de pe Bega, pe strada  Proclamaţia de la Timişoara nr.7, vis-à-vis  de Hotel Continental, exact acolo unde trebuie să fie o ciocolaterie elegantă şi rafinată.  Clienţii mari şi mici, sunt aşteptaţi joi 5 decembrie, să descopere zeci de sortimente de ciocolată numai bune pentru ghetuţele lui Moş Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare