VPL Healthcare este o companie care furnizează servicii de asistență și recrutare de personal în domeniul medical și farmaceutic, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Rețeau de clienți include companii de succes din industria de sănătate în cadrul Comunității Europene și a Orientului Mijlociu.

Anul 2007 a marcat aderarea României la Comunitatea Europeană. Cetăţenii români şi-au câştigat liberul drept la circulaţie şi muncă pe teritoriul oricărui stat membru al Comunităţii Europene.
În acest context, VPL Healthcare îşi propune să aducă alături de dumneavoastră specialişti din domeniu, care să vă prezinte modul în care puteţi valorifica oportunitatea de a vă dezvolta cariera de asistent medical în Comunitatea Europeană, abordând studiul de caz Marea Britanie.
Conferinţa „Exercitarea Profesiei de Asistent Medical în Comunitatea Europeană” va avea loc pe data de 7 decembrie în cadrul sălii Continental a hotelului cu acelaşi nume, începând cu orele 14:00. Doritorii sunt rugaţi să îşi confirme participarea până pe data de 5 decembrie,la adresa de email: mircea@vplhealthcare.com sau la numărul de telefon: 0764 069 241, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Accesul la eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile.