12.9 C
Timișoara
marți,11,mai,2021
AcasăStiriPrefectura Timiş, 25 de ani de activitate. Cui mulţumeşte prefectul Băcală pentru...

Prefectura Timiş, 25 de ani de activitate. Cui mulţumeşte prefectul Băcală pentru cum funcţionează instituţia

Prefectura din Timiş a aniversat astăzi 25 de ani de activitate, cu un program special organizat în cadrul Palatului Administrativ. Au luat parte la eveniment Mitropolitul Banatului, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, foşti prefecţi, subprefecţi, dar şi şefi ai instituţiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

„Din puţinul pe care noi îl avem la dispoziţie încercăm să facem un program frumos cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea Instituţiei Prefectului, o instituţie cu părţi bune, dar şi rele. Astăzi sper să ne amintim cu toţii doar de părţile bune, să ne bucurăm de ceea ce noi ca instituţiei am pregătit pentru colegii noştri, dar şi pentru angajaţii Instituţiei Prefectului, pentru că baza acestei instituţii sunt angajaţii şi sunt convins că fără sprijinul lor care aduc fiecare un grad de valoare ridicat nu am putea să sărbătorim astăzi cu fruntea sus această aniversare. Am pregătit un pliant, o insignă, o sticlă de vin de la Cramele Recaş cu emblema pe care este inscripţionată data înfiinţării, plus un mic program artistic muzical susţinut de cei mai buni copii de la Liceul „Ion Vidu”. În timpul acestei prezentări artistice pe un ecran vor rula imagini cu activităţile fiecărui prefect şi subprefect”, a declarat Mircea Băcală.

De-a lungul celor 25 ani de activitate au ocupat funcţii de subprefect Emil Mateescu, Andrei Mâţiu, Heinrich Dorbny, Viorel Coifan, Călin Drug, Nicolae Gudiu, Petru Miculescu, Vasile Tarciatu, Constantin Ostaficiuc, Ludovic Zudor, Ionel Gătlan, Matei Suciu, Alexandru Chirilă, Gheorghe Ciobanu, Zoltan Marossy, Laviniu Bedrosian, Eugen Dogariu, Călin Dobra, Codruţa Botez, Andrei Orban, Liliana Oneţ, Eugen Dogariu şi Daniel Franţescu.

Prefecţiii judeţului Timiş au fost Florentin Cârpanu, Emil Mateescu, Dorel Borza, Ioan Paştiu, Dan Poenaru, Dumitru Ganţ, Liviu Barbu, Horia Ciocârlie, Ion Răducanu, Ovidiu Drăgănescu, Eugen Dogariu şi Mircea Băcală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,914FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente