Antrenorul celor de la Poli Timișoara, Valentin Velcea și-a serbat joi, 5 septembrie 2013, ziua de naștere. Fostul fotbalist al alb-violeților a ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani.

Cu această ocazie, ”principalului” polist i s-a pregătit o surpriză, venită atât din partea conducerii clubului bănățean, cât și din partea reprezentanților mass-mediei locale. Acesta a primit în dar un tricou, inscripționat cu numele ”Velcea” și cu numărul 40 (vârsta sa) și ”semnat” de ziariștii bănățeni, dar și un tablou cu imaginea echipei cu care a promovat.

”Mi-ați făcut o surpriză frumoasă, atât din partea clubului, a conducerii, care e aproape de mine, cât și voi, jurnaliștii şi vă mulţumesc. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de acest proiect ce are loc la Timişoara” a spus, vizibil emoționat, Vali Velcea.

Antrenorul lui Poli a comentat și pe marginea doleanțelor sale pentru această aniversare. ”Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, dar aş fi foarte fericit dacă toţi timişorenii ar veni alături de echipa noastră” a mai spus tehnicianul, care, la finalul conferinței-surpriză, pentru ca Velcea nu știa de aceasta, a ciocnit un pahar de şampanie cu jurnaliștii prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.