FOTO Velcea, cu numărul 40 pe tricou. Antrenorul lui Poli și-a serbat azi ziua de naștere, iar cadoul a fost o surpriză

- Advertisement -

Antrenorul celor de la Poli Timișoara, Valentin Velcea și-a serbat joi, 5 septembrie 2013, ziua de naștere. Fostul fotbalist al alb-violeților a ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani.

Cu această ocazie, ”principalului” polist i s-a pregătit o surpriză, venită atât din partea conducerii clubului bănățean, cât și din partea reprezentanților mass-mediei locale. Acesta a primit în dar un tricou, inscripționat cu numele ”Velcea” și cu numărul 40 (vârsta sa) și ”semnat” de ziariștii bănățeni, dar și un tablou cu imaginea echipei cu care a promovat.

”Mi-ați făcut o surpriză frumoasă, atât din partea clubului, a conducerii, care e aproape de mine, cât și voi, jurnaliștii şi vă mulţumesc. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de acest proiect ce are loc la Timişoara” a spus, vizibil emoționat, Vali Velcea.

Antrenorul lui Poli a comentat și pe marginea doleanțelor sale pentru această aniversare. ”Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, dar aş fi foarte fericit dacă toţi timişorenii ar veni alături de echipa noastră” a mai spus tehnicianul, care, la finalul conferinței-surpriză, pentru ca Velcea nu știa de aceasta, a ciocnit un pahar de şampanie cu jurnaliștii prezenți.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

150 de ani de la prima cursa a tramvaiului tras de cai, la Timisoara

Societatea de Transport Public din Timișoara (STPT) aniversează 150...

Primarul Robu, lasat de jurnalisti sa vorbeasca singur dupa ce i-a acuzat ca se prostitueaza

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și-a ieșit astăzi din fire...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img