Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Velcea, cu numărul 40 pe tricou. Antrenorul lui Poli și-a serbat azi ziua de naștere, iar cadoul a fost o surpriză

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Antrenorul celor de la Poli Timișoara, Valentin Velcea și-a serbat joi, 5 septembrie 2013, ziua de naștere. Fostul fotbalist al alb-violeților a ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani.

Cu această ocazie, ”principalului” polist i s-a pregătit o surpriză, venită atât din partea conducerii clubului bănățean, cât și din partea reprezentanților mass-mediei locale. Acesta a primit în dar un tricou, inscripționat cu numele ”Velcea” și cu numărul 40 (vârsta sa) și ”semnat” de ziariștii bănățeni, dar și un tablou cu imaginea echipei cu care a promovat.

”Mi-ați făcut o surpriză frumoasă, atât din partea clubului, a conducerii, care e aproape de mine, cât și voi, jurnaliștii şi vă mulţumesc. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de acest proiect ce are loc la Timişoara” a spus, vizibil emoționat, Vali Velcea.

Antrenorul lui Poli a comentat și pe marginea doleanțelor sale pentru această aniversare. ”Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, dar aş fi foarte fericit dacă toţi timişorenii ar veni alături de echipa noastră” a mai spus tehnicianul, care, la finalul conferinței-surpriză, pentru ca Velcea nu știa de aceasta, a ciocnit un pahar de şampanie cu jurnaliștii prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare