Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara 89ers – debut excelent în Campionatul Naţional de fotbal american, sezonul doi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
11.8 ° C
12.3 °
10.1 °
71 %
1kmh
0 %
lun
23 °
mar
25 °
mie
26 °
joi
23 °
vin
16 °

Vicecampioana primului sezon al Campionatului Naţional de fotbal american, Timişoara 89ers, a reuşit un joc excelent la Baia Mare, acolo unde i-a întâlnit în prima etapă a competiţiei pe cei de la „Miners”. Bănăţenii au reuşit cel mai categoric scor al acestei etape, câştigând cu 44-0, în condiţiile în care echipa maramureşeană se află la prima participare în Campionatul Naţional.

Bănăţenii s-au remarcat prin Hanno Heinrich, care a reuşit două touchdown-uri şi un safety. Mărgăuan a marcat şi el un touchdown, la fel cum a reuşit şi Baizath, Raţ, şi Stockdale.

După prima etapă timişorenii se instalează în fruntea clasamentului conferinţei de nord-vest, urmată de campioana Cluj Crusaders. În celălalt meci al etapei, clujenii au învins cu 48-6 pe Mureş Monsters.

Etapa următoare timişorenii vor fi nevoiţi să ţină piept campioanei clujene, pe data de 18 mai, la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare