Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Rebelii ne-au ”executat” la noi acasă. Bucharest Rebels a devenit Campioana României, pe Dan Păltinișanu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Timișoara a ratat performanța de a deveni Campioană într-un sport relativ ”nou” în România fotbalul american. Echipa de pe malurile Begăi a început slab partida din finala disputată duminică seara pe arena Dan Păltinișanu, acoo unde s-a desfășurat cea de-a cincea ediție a RoBowl. Bănățenii au fost surprinși de la prima acțiune ofensivă a oaspeților din București, ”Rebelii” reușind să străpungă cea mai bună apărare a campionatului chiar la prima fază marcând primul touchdown. Reușita i-a aparținut lui Topolescu, după care un alt bucureștean a reușit cel de-al doilea touchdown prin Cojanu, iar scorul devenea 12-0 în favoarea echipei din capitală, întrucât Bucharest Rebels nu a reușit conversia după niciuna dintre cele două reușite.

Bănățenii au revenit în joc după un touchdown trecut în dreptul lui Heinrich, însă nici ei nu reușeau conversia pentru a acumula două puncte în plus.

Defensivele celor două formații au evoluat excelent în următoarele două sferturi, urmând ca în ultima parte a jocului, timișorenii să reușească egalarea, printr-un touchdown reușit de același Hanno Heinrich, după un run de 25 de yarzi, însă conversia era ratată din nou, scorul fiind de 12-12.

Pe final de meci, bucureștenii au dat lovitura finală. Zamfir a reușit și el un touchdown, cu care reușea să aducă titlul în tabăra ”rebelilor”, timișorenii fiind obligați să se mulțumească, din nou, cu locul secund, scorul final al partidei fiind de 18-12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare