Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Victorie la debutul pe „Dan Păltinişanu”. RCM Timişoara 35-13 RCJ Farul Constanţa FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Prima partidă oficială disputată de RCM Timişoara pe arena Dan Plătinişanu a fost un succes din toate punctele de vedere. Timişorenii au reuşit să obţină victoria în faţa celui mai numeros public la partidele de acasă.

Meciul a început nu tocmai conform aşteptărilor celor peste 4.000 de timişoreni prezenţi în tribunele stadionului, constănţenii reuşind să deschidă scorul prin Vlaicu, cel care a transformat o lovitură de penalitate de la 40 de metri de buturile RCM-ului. Calafeteanu a egalat nu după mult timp, pentru ca dezlănţuirea băieţilor lui Danie de Villiers. În minutul 23, Umaga pătrunde perfect prin apărarea oaspeţilor, pentru ca mingea trimisă de acesta să fie culcată în terenul de ţintă advers de Moala. Patru minute mai târziu, Kinikinilau pătrunde şi înscrie tot printr-un eseu. Cel de-al treilea eseu al gazdelor a fost semnat de Shennan, iar cu „ajutorul” dat de transformările lui Calafeteanu, dar şi cu o nouă penalitate transformată de oaspeţi, la cabine se intră cu scorul de 27-6.

Repriza secundă nu a mai avut aceeaşi desfăşurare de forţe, cel puţin din partea gazdelor, ceea ce le-a permis celor de la Farul să se apropie, datorită unui eseu reuşit de Ajacai – singurul de altfel trecut în contul „marinarilor”. Calafeteanu transformă o penalitate şi duce scorul la 30-13 după care, în finalul jocului, Fercu reuşeşte un nou eseu, ceea ce aduce şi punctul bonus în zestrea timişorenilor. 35-15 a fost scorul final, iar rugbiştii timişoreni îşi doresc mai mult ca niciodată să se „mute” pe Marele Oval bănăţean, cu atât mai mult acum că au văzut la faţa locului că terenul de joc rezistă fără discuţii unei partide de rugby.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare