PSD îl atacă dur pe „autoproclamatul timişorean” Daniel Funeriu: Este orbit de un băsism exacerbat! (P)

- Advertisement -

În urmă cu circa o săptăână, când anunţa că revine la Timişoara, pentru a se înscrie în cursa electorală pentru postul de deputut din partea Colegiului III Timişoara, Daniel Funeriu – fostul ministru al învăţământului în „era” Boc, a menţionat că ”Prevăd o groază de pesedişti care vor sări ca arşi şi vor spune: ce are Funeriu cu Timişoara? Păi simplu: practic de când m-am născut (1971) până în 1988 când am plecat în Franţa (cu o scurtă întrerupere 1976-1977 datorată decesului mamei mele) am locuit în Timişoara. La Şcoala Generală 18, după care la Liceul de Filologie Istorie (chimie biologie). Vor mai întreba: ce-a făcut Funeriu pentru Timişoara? Un prim exemplu: în mandatul meu fiecare Universitate din Timişoara a primit finanţare europeană de câte 10 milioane de Euro pentru câte un institut de cercetare”, anunţa încă de pe atunci candidatul PMP.

Aşa cum se aştepta acesta, PSD Timiş a „demarat” atacul la adresa fostului ministru. Social-democraţii de pe Bega se folosesc de o „declaraţie politică”, nesemnată, prin intermediul căreia şterg pe jos cu Funeriu.

„Am luat act cu surpindere de declaraţiile autoproclamatului timişorean Daniel Funeriu, politrucul băsist care şi-a adus aminte în prag de campanie că a absolvit unsprezece clase la Timişoara. Nivelul josnic al acestui tip de discurs politic este dezavuat total de către timişoreni, adică exact oamenii cărora Daniel Funeriu vine acum să le ceară votul şi încrederea. Dar fostul ministru al învăţământului nu are cunoştinţe despre nivelul intelectual al timişorenilor, despre felul în care timişorenii şi bănăţenii văd politica. La fel cum nu are cunoştinţe despre multe alte lucruri.

Orbit de un băsism exacerbat, Funeriu atacă furibund, însă, ca de obicei, fără substanţă şi fond. Încearcă să se agaţe cu disperare de alte nume ale politicii în încercarea de a-şi croi un drum propriu. Acest drum va fi oprit, suntem convinşi, în 25 mai, când timişorenii îl vor sancţiona pentru tot răul făcut în perioada în care a făcut parte din luminoasele guverne conduse de Emil Boc” se arată în documentul emis de biroul de presă al PSD Timiş.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Alianțe electorale pentru primăriile din Șag și Moșnița Nouă

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două...

Deputatul de Timis, Marilen Pirtea explica de ce nu au fost eliminate si pensiile militare

”În dezbaterile despre pensii, principiul echității și principiul contributivității...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în...

Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img