Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişoara second-hand? Zona din apropierea Pieţei Traian plină ochi de produse folosite,...

Timişoara second-hand? Zona din apropierea Pieţei Traian plină ochi de produse folosite, la vânzare! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Poliţia Pieţelor au acţionat în cursul zilei de ieri pe strada Dacilor, ca urmare a sesizărilor primite de la cetăţeni, care au reclamat faptul că mai multe persoane comercializează o multitudine de obiecte folosite pe trotuarul din faţa unei farmacii din zona Traian.

Practic, cei în cauză s-au mutat de pe Podul Dacilor către zona în care au fost depistaţi în urma numeroaselor acţiuni ale poliţiştilor locali. Şi de această dată au fost identificate foarte multe persoane în această situaţie, la cinci dintre ele fiindu-le întocmite procese verbale de constatare a contravenţiei conform HCL 321/2001 pentru comercializarea de produse fără autorizaţie de comerţ stradal şi în loc neautorizat. Pe lângă amenzile de 150 lei „de căciulă”, cei în cauză nefiind la prima abatere, au fost confiscate peste 30 de kilograme de articole de îmbrăcăminte şi încălțăminte uzate, aparate electronice şi electrocasnice, jucării etc, toate într-o stare avansată de uzură şi degradare, expuse pe jos în condiţii mizere.

„Astfel de acţiuni sunt organizate periodic cu atât mai mult cu cât cetăţenii oraşului reclamă că sunt expuse spre vânzare obiecte provenind din containerele de colectare a deşeurilor”, anunţă Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare