Monica Macovei: PSD se vrea partidul unic care stăpânește tot (P)

- Advertisement -

În spatele siglei roșii a PSD, cu trei trandafiri,  nu este de fapt un partid, ci “un grup infracțional organizat”. Un partid – chiar cu vederi de stânga – ar trebui să promoveze binele tuturor, nu numai al unui grup de pungași puși pe căpătuială din banii statului, adică ai noștri.

Câteva evenimente organizate de PSD, sub patronajul prim-ministrului Ponta, au arătat țării întregi cum se pregătesc socialiștii să reinstaureze ciuma roșie în România.

Ponta vrea să pară îngrijorat de inundații și spune că ar fi bine să se suspende campania eletorală, dar dă o fugă până în Gorj să asiste la înscrierea candidaturii unui membru PSD.

Toate afirmațiile și acțiunile lui Ponta dovedesc că toate atacurile împotriva instituțiile statului  de când USL a preluat puterea în România în 2012, nu sunt scăpări de moment sau reacții accidentale, ci sunt acțiuni premeditate și desfășurate după un plan clar pentru a lovi și controla tot, ca să poată fura în liniște și nestingheriți de vreo instituție a statului sau de vreun judecator sau procuror.

Acestea sunt caracteristici ale partidului unic, care vrea să stăpânească tot – instituții, justiție, o țară – și pentru asta PSD se pregătește să fure alegerile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare