Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Incredibil! Andreea Bălan, sărutată pe gură de un bărbat însurat, într-o emisiune TV!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dupã şapte ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi două semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans, duminica aceasta „România Danseazã” îşi desemneazã ultimii finalişti.

Şi de această dată, Andreea şi Jorge le-au pregătit telespectatorilor o mulţime de surprize, printre care şi o lecţie extraordinară de tango, încheiată cel puţin…spectaculos. Jorge a pupat-o pe frumoasa lui coprezentatoare, chiar pe gură, la finalul dansului.

Deşi s-a glumit mult pe seama acestui fapt, cei mai mulţi considerând că asta a fost modalitatea lui de a o face să tacă, Jorge a negat: „Eu nu recunosc nimic, tangoul e de vină! N-am mai dansat tango până acum şi n-am ştiut că acest dans îţi dă asemenea reacţii”. Andreea a completat şi ea: „Dacă aşa crede el că mă face să tac… să mă pupe mai des, ce să zic!”.

Ultimii 3 finalişti vor fi aleşi de către juraţii România Dansează duminica aceasta, de la 20:30, urmând ca cel de-al patrulea să fie desemnat de către telespectatori, prin vot la 1313 şi anunţat live în timpul Observatorului orei 16:00, de luni, 12 mai 2014. În marea finală live, difuzată duminică, 18 mai, de la 20:30, la Antena 1, votul suprem revine publicului, care va decide marele câştigãtor al celui de-al doilea sezon „România Danseazã”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....