Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriIncredibil! Andreea Bălan, sărutată pe gură de un bărbat însurat, într-o emisiune...

Incredibil! Andreea Bălan, sărutată pe gură de un bărbat însurat, într-o emisiune TV!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dupã şapte ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi două semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans, duminica aceasta „România Danseazã” îşi desemneazã ultimii finalişti.

Şi de această dată, Andreea şi Jorge le-au pregătit telespectatorilor o mulţime de surprize, printre care şi o lecţie extraordinară de tango, încheiată cel puţin…spectaculos. Jorge a pupat-o pe frumoasa lui coprezentatoare, chiar pe gură, la finalul dansului.

Deşi s-a glumit mult pe seama acestui fapt, cei mai mulţi considerând că asta a fost modalitatea lui de a o face să tacă, Jorge a negat: „Eu nu recunosc nimic, tangoul e de vină! N-am mai dansat tango până acum şi n-am ştiut că acest dans îţi dă asemenea reacţii”. Andreea a completat şi ea: „Dacă aşa crede el că mă face să tac… să mă pupe mai des, ce să zic!”.

Ultimii 3 finalişti vor fi aleşi de către juraţii România Dansează duminica aceasta, de la 20:30, urmând ca cel de-al patrulea să fie desemnat de către telespectatori, prin vot la 1313 şi anunţat live în timpul Observatorului orei 16:00, de luni, 12 mai 2014. În marea finală live, difuzată duminică, 18 mai, de la 20:30, la Antena 1, votul suprem revine publicului, care va decide marele câştigãtor al celui de-al doilea sezon „România Danseazã”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

ŞOCANT Un bărbat a provocat un accident rutier pentru a-şi pedepsi nevasta. A dat cu maşina în stâlp, cu viteză

Doi soţi, aflaţi într-un autoturism, au avut o discuţie aprinsă în timp ce se...

După despărţirea de Keo, Andreea Bălan apare în rochie de mireasă, mult mai repede decât se aştepta cineva

Şi nu orice rochie, ci una foarte scurtă, numai bună de... dansat. Totul s-a...

Incident HORROR la Dumbrăviţa. Un bărbat s-a împuşcat în cap!

Miercuri, 2 aprilie 2014, serviciul 112 a fost anunţat de urgenţă, de către un...