INCREDIBIL! Timișoreanul Dan Negru șochează: ”Teoria lui e de căcat!”

Date:

Cine nu-l cunoaște pe Dan Negru ar putea rămâne surprins de mesajul postat de timișorean, cu puțin timp în urmă, pe Facebook. Iritat de faptul că este solicitat să facă act de prezență la diferite evenimente mondene o lume în care Negru nu-și face apariția nici în ruptul capului, prezentatorul, slobod la gură ca de obicei, a scris un text nu tocmai pe gustul unora dintre cei din branșa din care face el parte.

”Îi rog pe toți cei care mă invită zilele astea la evenimentele mondene de sfârșit de an, cu premii, cu vedete și sărățele: NU MĂ MAI CĂUTAȚI! NU am mers NICIODATĂ la vreun eveniment monden. NU vreau să primesc premii, nici să mănânc sărățele… Anul trecut am luat premiul APTR (Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România- n.r.) doar ca să le spun celor de acolo ca gala lor APTR e o porcărie. Acu’ 16 ani, un director de televiziune mi-a spus că dacă vreau să rezist în lumea asta trebuie să devin sociabil, să particip la mondenități, să am prieteni mondeni. I-am spus că teoria lui e un căcat. (iertați-mi vorba, dar asta era). Au trecut 16 ani, timp în care showurile mele au făcut performanță an după an, fără să merg la petreceri și fără să am prieteni mondeni. Așa că, NU mă mai căutați. Nu–mi dați premii, nu-mi dați invitații, nu vreau sărățele. Teoria șefului meu, de acu’ 16-17 ani, rămâne un c…” a scris Dan Negru, revoltat, pe Facebook.

Este cunoscut faptul că prezentatorul născut la Timișoara nu face acte de prezență la evenimente mondene, încercând astfel să nu-și expună familia în public, dorindu-și ca viața sa privată să rămână intimă ca și până acum.

Acest mesaj anti-mondenități nu este primul și cu siguranță nu va fi nici ultimul pe care Dan Negru îl va face public. Întrucât a devenit extrem de cunoscut și îndrăgit, atât în România cât și în Republica Moldova, Negru refuză categoric să intre într-o lume unde îi poate fi terfelită imaginea, preferând să rămână de ”modă veche”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare