Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriINCREDIBIL! Timișoreanul Dan Negru șochează: ”Teoria lui e de căcat!”

INCREDIBIL! Timișoreanul Dan Negru șochează: ”Teoria lui e de căcat!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cine nu-l cunoaște pe Dan Negru ar putea rămâne surprins de mesajul postat de timișorean, cu puțin timp în urmă, pe Facebook. Iritat de faptul că este solicitat să facă act de prezență la diferite evenimente mondene o lume în care Negru nu-și face apariția nici în ruptul capului, prezentatorul, slobod la gură ca de obicei, a scris un text nu tocmai pe gustul unora dintre cei din branșa din care face el parte.

”Îi rog pe toți cei care mă invită zilele astea la evenimentele mondene de sfârșit de an, cu premii, cu vedete și sărățele: NU MĂ MAI CĂUTAȚI! NU am mers NICIODATĂ la vreun eveniment monden. NU vreau să primesc premii, nici să mănânc sărățele… Anul trecut am luat premiul APTR (Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România- n.r.) doar ca să le spun celor de acolo ca gala lor APTR e o porcărie. Acu’ 16 ani, un director de televiziune mi-a spus că dacă vreau să rezist în lumea asta trebuie să devin sociabil, să particip la mondenități, să am prieteni mondeni. I-am spus că teoria lui e un căcat. (iertați-mi vorba, dar asta era). Au trecut 16 ani, timp în care showurile mele au făcut performanță an după an, fără să merg la petreceri și fără să am prieteni mondeni. Așa că, NU mă mai căutați. Nu–mi dați premii, nu-mi dați invitații, nu vreau sărățele. Teoria șefului meu, de acu’ 16-17 ani, rămâne un c…” a scris Dan Negru, revoltat, pe Facebook.

Este cunoscut faptul că prezentatorul născut la Timișoara nu face acte de prezență la evenimente mondene, încercând astfel să nu-și expună familia în public, dorindu-și ca viața sa privată să rămână intimă ca și până acum.

Acest mesaj anti-mondenități nu este primul și cu siguranță nu va fi nici ultimul pe care Dan Negru îl va face public. Întrucât a devenit extrem de cunoscut și îndrăgit, atât în România cât și în Republica Moldova, Negru refuză categoric să intre într-o lume unde îi poate fi terfelită imaginea, preferând să rămână de ”modă veche”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....