Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii din Timișoara s-au pus pe suspendat permisele celor care depășesc coloana de mașini aflate în așteptare FOTO

- Advertisement -

Miercuri, 10 decembrie 2014, între orele 7:30 și 10:00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au efectuat o acţiune pe raza municipiului, pe străzile Nera, Demetriade şi Marginii, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto, urmărindu-se cu precădere respectarea legii în cazul coloanelor de vehicule aflate în aşteptare.

Poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, 11 dintre acestea fiind pentru depăşirea coloanelor de vehicule aflate în aşteptare, fiind reţinute şi permisele de conducere în aceste cazuri. Valoarea sancţiunilor contravenţionale este de 2.500 de lei.

”Poliţiştii rutieri continuă acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Păcat că aceste acțiuni nu au loc zilnic pe străzile unde se produce acest fenomen, deloc puține la număr, am adăuga noi.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore