ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campania polițiștilor rutieri, ”Alege viața!”, dă roade. RECORD de zile fără MORȚI, pe șosele României!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii rutieri din toată țara acționează pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, obiectivul principal fiind salvarea de vieți. Obiectivul acestora a fost îndeplinit într-o oarecare măsură săptămâna aceasta, în zilele de 6, 8, 9 și 10 ianuarie, când, datorită prezenţei active a poliţiştilor în stradă, nicio persoană nu și-a pierdut viața pe șoselele din țară, în accidente de circulație.

Este pentru prima data în ultimii cinci ani când, în luna ianuarie, sunt înregistrate trei zile consecutive fără persoane decedate în urma evenimentelor rutiere.

Poliția Română mulțumește tuturor celor care au înțeles necesitatea respectării regulilor de circulație și recomandă participanților la trafic să adopte o manieră preventivă de condus.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore