Un senator din Timiș vrea să ”lege” Timișoara de Istanbul pe calea aerului. Ce spune primarul Robu de managementul defectuos de la Aeroport VIDEO

- Advertisement -

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara nu stă prea bine la captiolul ”conducere”, acesta fiind într-un declin total de când instituția a ajuns sub ”laba” PSD. Directorul general Dan Idolu și alți acoliți ai PSD nu reușesc să ”dezvolte” instituția, așa cum se întâmplă cu cea de la Arad, spre exemplu, iar acest fapt îi nemulțumește pe politicienii locului.

Unul dintre cei care încearcă să facă ceva în acest sens este liberalul Ben-Oni Ardelean, cel care a discutat deja cu ministrul transporturilor din Turcia pentru ca unul dintre cele mai importante orașe și centre de dezvoltare din Europa să fie legat ”direct” de Timișoara, prin intermediul unei curse aeriene directe. ”Am avut discuții cu ministrul transporturilor din Turcia, urmând să mai avem am o întâlnire în următoarele săptămâni. Unul din punctele de pe agenda întâlnirii este introducerea unei curse a companiei Tukish Airlines care să lege Timișoara de Istanbul – un hub internațional extrem de puternic în regiune. Am discutat și cu directorul Aeroportului, care mi-a explicat că s-au făcut demersuri în acest sens, dar au fost blocate de partea turcă acum câțiva ani”, a explicat senatorul PNL de Timiș.

”Îi mulțumesc domnului senator pentru aceste strădanii, de a asigura o mai bună conectivitate a Timișoarei. Ar fi extraodinar dacă s-ar materializa această intenție de introducere a unui zobr sau mai multe pe ruta Timișoara – Istanbul. Noi sprijinim Aeroportul cu tot ce putem pentru că este în interesul Municipiului timișoara să aibă un aeroport cât mai modern, cât mai funcțional, cât mai bine conectat prin zboruri corespunzătoare în toată lumea” a explicat, la rândul său, primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În înregistrarea video de mai jos puteți afla mai multe din ceea ce a declarat Ardelean, dar și care este părerea edilului-șef de pe Bega despre managementul prost al actualei conduceri a Aeroportului Internațional Timișoara. Tot mai jos puteți afla de ce se întreabă Robu: ”De ce să ne deplasăm la Budapesta, București sau Belgrad?”.

[responsive_youtube

Foto:planespotters.net

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img