Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zboruri de vacanţă de pe Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Aeroporul Internaţional ”Traian Vuia” Timişoara (AIT) oferă şi în acest an posibilitatea mai multor zboruri directe către destinaţii de vacanţă apreciate de către locuitorii din vestul ţării. Până în acest moment au fost confirmate trei zboruri charter către Turcia, Grecia şi Tunisia.

Primul zbor charter va fi Timişoara – Antalya şi retur, chiar la începutul lunii mai. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de joi, cu decolare din Antalya la ora 13:30, aterizare la Timişoara, la ora 15:50 şi retur, decolare din Timişoara la 16:30 şi aterizare în Antalya la 18:35. Cursele charter vor fi operate de către Compania Pegasus Airlines, cu aeronave de tip Boeing 737. Pentru destinaţia Turcia, sezonul 2013 se va încheia în luna octombrie.

Începând cu 10 iunie 2013, Compania Aegean Airlines va opera zboruri spre aeroportul din Heraklion, în fiecare luni, până în 23 septembrie anul curent. Charterele către insula Creta vor decola din Timişoara la ora 12:00 şi vor ajunge la Heraklion doua ore mai târziu, aeronavele fiind de tip Airbus A320.

Tunisia va fi cea de-a treia destinaţie de vacanţă cu zbor direct din Timişoara. Charterele către aeroportul din Tunis vor decola din Timişoara la miezul noptii, în zilele de joi spre vineri, din 15 iunie pana în 15 septembrie 2013. Zborurile vor fi operate de Compania Tunis Airlines, cu aeronave de tip Boeing B737.

”Am purtat discuţii cu mai multe companii aeriene interesate să opereze curse de vacanta, iar până în acest moment avem confirmate 3 destinaţii de vacante. Vom continua demersurile de atragere a firmelor de turism şi a altor companii aeriene, astfel încat să oferim cât mai multe zboruri spre destinaţii turistice pentru locuitorii din vestul ţării” a declarat directorul AIT, Daniel Idolu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare