Trei „arme” sexuale pe care nu știai că le ai

- Advertisement -

Nu trebuie neapărat să-ţi cheltuiești economiile pe jucărioare extravagante ca să-ţi „condimentezi” nopțile nebune de iubire cu iubitul tău. Încearcă să-ţi foloseşti mai mult imaginaţia decât portofelul şi căută prin casă câteva „nimicuri” pe care să le transformi în adevărate ajutoare pasionale.

Iată câteva sugestii, despre lucruri pe care sigur le ai, dar pe care poate nu le-ai folosit niciodată în acest scop:

Pernele
Reuşita unei partide de sex ține, printre altele, şi de unghiuri – care parte a corpului lui interacționează cu a ta, unde, în ce fel. Geometria nu a fost niciodată atât de amuzantă, şi de interesantă! Iată de ce pernele pot fi cel mai bun reazem aici! Foloseşte-le ca să-ţi ridici corpul său pentru că el să se sprijine în anumite poziții. Vei rămâne surprinsă de câte senzații noi vei putea experimenta, chiar şi în pozitia voastră preferată, cu doar o pernă plasată strategic.

Eşarfele
Ai câteva eşarfe care stau atârnate, fără vlagă, în dulap? Transformă-le în „bandaje” sexy, pentru a vă exploata fanteziile. Acoperă-i ochii sau leagă-l de mâini ca să fii sigură că nu va „scăpa” unui preludiu promiţător. Încearcă diferite materiale, de la satinul senzual până la caşmirul luxos sau angora pufoasă. Câteva picături din parfumul tău preferat pulverizate în grabă vă vor excita la maxim simţurile.

Afrodiziace
Nu subestima valoarea substanțelor despre care se știe că stimulează apetitul sexual. Ciocolată, de exemplu, este apreciată deoarece are în compoziție substanțe ce generează o stare de bine, similară cu cea în care ne cufundăm atunci când suntem îndrăgostiți. Pe lista afrodiziacelor mai apr, printre altele, și vinul, mierea, busuiocul, ardeiul iute, rozmarinul sau țelină.
sursa:femina.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Pasiunea unui cuplu sfârșită tragic.Unde sa nu faceti sex

Simplu, cei doi iubăreți nu și-au mai putut stăpâni...

Stimulează-ţi viaţa sexuală prin fantezii!

Fanteziile sexuale sunt o parte importantă a sănătăţii sexuale...

5 trucuri pentru a-l face să-şi dorească şi mai mult o partidă de sex cu tine

Atunci când nutreşti sentimente pentru un bărbat, nimic nu...

Din aceeași categorie

Categorii Populare