Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei „arme” sexuale pe care nu știai că le ai

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Nu trebuie neapărat să-ţi cheltuiești economiile pe jucărioare extravagante ca să-ţi „condimentezi” nopțile nebune de iubire cu iubitul tău. Încearcă să-ţi foloseşti mai mult imaginaţia decât portofelul şi căută prin casă câteva „nimicuri” pe care să le transformi în adevărate ajutoare pasionale.

Iată câteva sugestii, despre lucruri pe care sigur le ai, dar pe care poate nu le-ai folosit niciodată în acest scop:

Pernele
Reuşita unei partide de sex ține, printre altele, şi de unghiuri – care parte a corpului lui interacționează cu a ta, unde, în ce fel. Geometria nu a fost niciodată atât de amuzantă, şi de interesantă! Iată de ce pernele pot fi cel mai bun reazem aici! Foloseşte-le ca să-ţi ridici corpul său pentru că el să se sprijine în anumite poziții. Vei rămâne surprinsă de câte senzații noi vei putea experimenta, chiar şi în pozitia voastră preferată, cu doar o pernă plasată strategic.

Eşarfele
Ai câteva eşarfe care stau atârnate, fără vlagă, în dulap? Transformă-le în „bandaje” sexy, pentru a vă exploata fanteziile. Acoperă-i ochii sau leagă-l de mâini ca să fii sigură că nu va „scăpa” unui preludiu promiţător. Încearcă diferite materiale, de la satinul senzual până la caşmirul luxos sau angora pufoasă. Câteva picături din parfumul tău preferat pulverizate în grabă vă vor excita la maxim simţurile.

Afrodiziace
Nu subestima valoarea substanțelor despre care se știe că stimulează apetitul sexual. Ciocolată, de exemplu, este apreciată deoarece are în compoziție substanțe ce generează o stare de bine, similară cu cea în care ne cufundăm atunci când suntem îndrăgostiți. Pe lista afrodiziacelor mai apr, printre altele, și vinul, mierea, busuiocul, ardeiul iute, rozmarinul sau țelină.
sursa:femina.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare