problemesex.ro-alimente-sexDacă vine cineva şi te întreabă brusc cât chef de “tăvăleală” zilele astea, îţi dai seama că… nu prea ai deloc. Şi nu fiindcă nu ţi-ai dori. Ţi-ai dori, şi încă cum, doar că nu prea reuşeşti să intri în starea “jucăuşă” sau “alunecoasă”, atât de necesară sexului.

Noi venim cu soluţia: apucă-te de gătit! Da, da, exact cum auzi! Treci în bucătărie acum şi combină în fel şi chip următoarele 5 alimente despre care specialiştii spun că în mod sigur cresc libidoul.

1.Pepenele roşu
Mai nou, specialiştii l-au numit nouă “Viagra naturală”. Pepenele roşu conţine un aminoacid care relaxează vasele de sânge şi creşte pofta pentru sex. Noi vă urăm… poftă bună, atât în bucătărie, cât şi în dormitor!

2. Asparagusul
Este foarte bogat în B-uri, care ajută la producerea histaminei. Histamina e extrem de importantă în determinarea nivelului de dorinţa sexuală, atât la femei, cât şi la bărbaţi. Ca să nu mai vorbim că asparagusul are o formă… mai mult decât sugestivă. Consumă-l cu încredere.

3. Avocado
Încărcat până la refuz cu potasiu, fructele de avocado determina o adevărată explozie a libidoului la ambele sexe. Bogat în acid folic, îţi dă multă energie şi totodată rezistenţa fizică la oboseală, detalii foarte importante pentru nivelul libidoului.

4. Ardeiul iute
Dacă îţi place mâncarea picantă, eşti norocos/ norocoasă! Ardeiul iute determina o mai bună circulaţie a sângelui şi, deci, ajuta secreţia de endorfine care “lucrează” în strânsă legătură cu libidoul.

5. Rădăcina Maca
Acest tip de rădacinoasa vine din Peru şi în urma analizelor atente s-a constatat că este un adevărat afrodisiac! Lăsând la o parte faptul că e plin de aminoacizi şi minerale, localnicii folosesc această rădăcină de sute de ani pentru creşterea fertilităţii. La noi a apărut în farmacii sub formă de concentrate. Sursă:sfatulparintilor.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.