Despre sexul cu un necunoscut

- Advertisement -

E clar că nu e nevoie de prea mult efort ca să convingi un bărbat să facă sex. De fapt, nu e nevoie de efort absolut deloc: doar o tipă cool şi dacă stăm bine să ne gândim e suficient să fie doar o tipă, oricum ar fi ea…

Site-ul www.askmen.com reda studii conform cărora bărbaţii au fost supuşi unor sondaje de opinie, în urma cărora rezultă că ar face sex oricum, cu oricine, oriunde.

Dată fiind situaţia în care o femeie superbă abordează pe stradă un bărbat, la întâmplare, a rezultat că 97% dintre bărbaţi sunt de acord să meargă la ea acasă, la o cafea, iar 83% spun un “da” hotărât unei partide de sex imediat după ce au fost abordaţi. Aparent, niciunuia nu-i trece vreo secundă prin minte că ar putea avea în faţă o criminală în serie.

Bărbaţii, însă, nu par la fel de încrezători atunci când sunt abordaţi de o femeie cu aspect fizic mediocru: doar 80% s-ar duce acasă la ea şi doar 60% ar spune “da” sexului cu ea imediat după întâlnire.

În mod total opus… nici măcar 1% dintre femei nu ar răspunde afirmativ la nici una dintre posibilităţile de mai sus.

Aşadar, se poate concluziona că bărbaţii răspund afirmativ atât sexului în locuri necunoscute, cât şi sexului cu necunoscute. Doar pentru că au senzaţia că deţin prospectul sexului. Sursa:sfatulparintilor.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Pasiunea unui cuplu sfârșită tragic.Unde sa nu faceti sex

Simplu, cei doi iubăreți nu și-au mai putut stăpâni...

Stimulează-ţi viaţa sexuală prin fantezii!

Fanteziile sexuale sunt o parte importantă a sănătăţii sexuale...

5 trucuri pentru a-l face să-şi dorească şi mai mult o partidă de sex cu tine

Atunci când nutreşti sentimente pentru un bărbat, nimic nu...

Din aceeași categorie

Categorii Populare