Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Despre sexul cu un necunoscut

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

E clar că nu e nevoie de prea mult efort ca să convingi un bărbat să facă sex. De fapt, nu e nevoie de efort absolut deloc: doar o tipă cool şi dacă stăm bine să ne gândim e suficient să fie doar o tipă, oricum ar fi ea…

Site-ul www.askmen.com reda studii conform cărora bărbaţii au fost supuşi unor sondaje de opinie, în urma cărora rezultă că ar face sex oricum, cu oricine, oriunde.

Dată fiind situaţia în care o femeie superbă abordează pe stradă un bărbat, la întâmplare, a rezultat că 97% dintre bărbaţi sunt de acord să meargă la ea acasă, la o cafea, iar 83% spun un “da” hotărât unei partide de sex imediat după ce au fost abordaţi. Aparent, niciunuia nu-i trece vreo secundă prin minte că ar putea avea în faţă o criminală în serie.

Bărbaţii, însă, nu par la fel de încrezători atunci când sunt abordaţi de o femeie cu aspect fizic mediocru: doar 80% s-ar duce acasă la ea şi doar 60% ar spune “da” sexului cu ea imediat după întâlnire.

În mod total opus… nici măcar 1% dintre femei nu ar răspunde afirmativ la nici una dintre posibilităţile de mai sus.

Aşadar, se poate concluziona că bărbaţii răspund afirmativ atât sexului în locuri necunoscute, cât şi sexului cu necunoscute. Doar pentru că au senzaţia că deţin prospectul sexului. Sursa:sfatulparintilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare