Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Petrecere cu manele şi scandal de ziua Antoniei

- Advertisement -

De ziua ei, Antonia a petrecut până la cinci dimineaţa într-un local din Bucureşti alături de colegii ei din industria muzicală.

La petrecerea vedetei au luat parte Alex Velea, Smiley şi mulţi alţii, care, după mai multe pahare de băutură s-au distrat pe acorduri de manele. Mai mult, unul dintre invitaţii Antoniei, dansatorul lui Timbaland, a avut o altercaţie cu Alex Velea.

Un apropiat al Antoniei, prezent la petrecerea respectivă, a declarat pentru colegii de la Cancan: “Am încremenit când Antonia a cerut să i se pună manele, am crezut că e o glumă, dar unul dintre dansatorii ei a luat un laptop, l-a conectat la boxe şi a bagat. A început dezmăţul, au dansat toţi până n-au mai putut. Când a încercat cineva să pună Paraziţii, Velea a sărit cu gura, că lui nu-i plac”.

“Alex Velea i-a spus “pussy” dansatorului lui Timbaland, acesta s-a enervat şi a făcut mişto de tatuajele lui Velea, iar cântăreţul a sărit să-l bată, moment în care au intervenit ceilalti participanţi la petrecere să-i despartă, inclusiv Antonia. Cântăreaţa l-a scos afara pe Velea şi l-a calmat, altfel se termina nasol, pentru că băuse foarte mult, şi se vedea ca nu mai e stăpân pe el”, a declarat unul dintre invitatii Antoniei.

Smiley nu a stat prea mult la petrecere, a intrat, a felicitat-o pe Antonia, a mâncat nişte pizza si a plecat. Sursa:1music.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore