AcasăStiriPetrecere cu manele şi scandal de ziua Antoniei

Petrecere cu manele şi scandal de ziua Antoniei

De ziua ei, Antonia a petrecut până la cinci dimineaţa într-un local din Bucureşti alături de colegii ei din industria muzicală.

La petrecerea vedetei au luat parte Alex Velea, Smiley şi mulţi alţii, care, după mai multe pahare de băutură s-au distrat pe acorduri de manele. Mai mult, unul dintre invitaţii Antoniei, dansatorul lui Timbaland, a avut o altercaţie cu Alex Velea.

Un apropiat al Antoniei, prezent la petrecerea respectivă, a declarat pentru colegii de la Cancan: “Am încremenit când Antonia a cerut să i se pună manele, am crezut că e o glumă, dar unul dintre dansatorii ei a luat un laptop, l-a conectat la boxe şi a bagat. A început dezmăţul, au dansat toţi până n-au mai putut. Când a încercat cineva să pună Paraziţii, Velea a sărit cu gura, că lui nu-i plac”.

“Alex Velea i-a spus “pussy” dansatorului lui Timbaland, acesta s-a enervat şi a făcut mişto de tatuajele lui Velea, iar cântăreţul a sărit să-l bată, moment în care au intervenit ceilalti participanţi la petrecere să-i despartă, inclusiv Antonia. Cântăreaţa l-a scos afara pe Velea şi l-a calmat, altfel se termina nasol, pentru că băuse foarte mult, şi se vedea ca nu mai e stăpân pe el”, a declarat unul dintre invitatii Antoniei.

Smiley nu a stat prea mult la petrecere, a intrat, a felicitat-o pe Antonia, a mâncat nişte pizza si a plecat. Sursa:1music.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente