Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimişoara Air Show ia startul deseară: SUPER spectacol pe cerul Timişoarei. Cum...

Timişoara Air Show ia startul deseară: SUPER spectacol pe cerul Timişoarei. Cum ajungeţi la aeroport

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doar câteva ore ne mai despart de unul din cele mai așteptate și spectaculoase evenimente din capitala Banatului. Timișoara Air Show 2017 începe în această seară de la ora 19! Organizatorii anunță un spectacol de zile mari, pe care cu greu îl veți uita. Din program nu lipsesc acrobațiile cu aeronave care vă vor ține cu sufletul la gură și nici prestațiile artististice de excepție.

„Accesul spectatorilor în perimetrul evenimentului va fi permis începând cu ora 18.00. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, a fost amenajată o parcare publică gratuită de aproximativ 3000 de locuri în partea dreaptă a drumului judeţean dintre centura oraşului şi aeroport, la circa 200 de metri de intrare. De asemenea, sâmbătă, în ziua mitingului aerian, Regia Autonomă de Transport Timişoara va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute pe ruta Bastion – Aeroport şi retur. În zona destinată spectatorilor vor fi amenajate spaţii de alimentaţie publică, unde se vor putea servi mâncare şi băuturi răcoritoare. Începând cu ora 19.00, pe cer vor evolua piloţii Forţelor Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Piloţii de la Formaţia ASALT va face acrobaţii, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan de acrobaţii din România, Skybolt of Romania. În final, plus, Iacării Acrobaţi vor evolua alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care este o adevărată legendă a acestui sport. La final, spectatorii vor putea asista la un show incendiar cu formaţia „tribut AC/DC”, The Rise of The City King (The R.O.C.K) din Bucureşti”, a transmis Aeroportul Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare