ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Războiul Orban – Robu, faza pe declarații. Ce crede șeful PNL Timiș despre atacurile din campanie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atacuri lipsite de sens – așa cataloghează Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, replicile dure date de Ludovic Orban la adresa sa, în contextul în care Robu a anunțat că filiala PNL Timiș îl va susține pe Cristian Bușoi în cursa pentru șefia PNL.

„Am receptat cu un gust amar campania negativă şi în unele locuri devenită chiar agresiv – negativă a colegului Ludovic Orban şi a echipei domniei sale. Noine-am axat pe promovarea calităţilor echipei candidatului nostru şi moţiunii proprii şi nu pe critica celorlalţi şi indiferent cine câştigă alegerile eu cred că noi trebuie să acţionăm după aceea uniţi şi să dăm forţă PNL şi ca să acţionăm aşa nu e bine să ne jignim unii pe alţii. Eu nu am folosit numai cuvinte pozitive la adrsea lui Ludovic Orban şi la adresa celorlaţi colegi care sunt în jurul lui”, a explicat Nicolae Robu.

La jumătatea acestei săptămâni, Orban declara în cadrul unei conferințe de presă susținute la PNL Timiș că „În PNL există democrație, libertate și orice membru PNL are dreptul să aibă o opinie și să voteze conform acestei opinii. Din câte știu eu, domnul Robu este un delegat din aproape 150 de delegați și de asemenea din câte știu eu despre statutul PNL fiecare delegat contează conform propriei conștiințe, propriului discernământ, de altfel votul fiind secret. Dacă un președinte de filială are o poziție privind un candidat ea nu poate servi decât ca o recomandare către cei care participă la acest congres. (…)Acest congres are un final așteptat. Voi deveni președintele PNL”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore