Pasajul Jiul a fost redeschis circulaţiei. Câte luni se mai lucrează pe şantier

Date:

Veşti bune pentru şoferii din Timişoara: traficul prin Pasajul Jiul a fost deschis astăzi. Primarul Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook imagini de pe şantier şi informaţia că traficul prin pasaj a fost în final reluat, după mai multe zile de ambuteiaje. Proiectul de lărgire a pasajului ar trebui să fie finalizat în luna septembrie.

„Eu nu mă duc pe abordarea obiectivelor unul câte unul, pentru că am mandat de la cetăţeni să abordez schimbarea de bine în forţă şi în 2012 şi în 2016. Am spus că voi schimba în bine Timişoara. Trebuie să recuperăm înapoierea. Dacă noi nu suntem în stare să ne recuperăm înapoierea, nu avem nicio şansă de mai bine. Dacă ne vom tot bate cu cărămida în piept cum am făcut zeci de ani că suntem cei mai grozavi la orice criteriu, atunci vom suporta consecinţele”, declara primarul ieri, după ce a fost acuzat că ar fi blocat inutil oraşul închizând simultan pasajele Jiul şi Popa Şapcă.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare